Cleveron börsile
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Lõppseis
Kogus Hind Pakkuja 1 1350€ maika12 2 1350€ raul6 5 1350€ muttaja 1 1350€ martins 2 1350€ mommiliis 23 1350€ kertser 6 1325€ SideKick
Palun saatke enda kontaktinfo elari.paas ät gmail.com (fake aadress) -
Uus oksjon.
Pakkumises 60tk.
Alghind €850
Lõpp 16.06 kl 21:00.
Pikenevat lõppu ei tee (postitused serveri kellaga al. 21:00 ei lähe arvesse)
Läbi e-maili võimalik "osta kohe" hinnaga osta, kogus al 10tk.
Kontakt 701kka@gmail.com (suuremal kogusel soodsam hind) -
see on muidugi hea, et enne pakkumise lõppu ilmub müügipakkumisse veel pakkumist juurde :)
-
@TACO - kas võid kommenteerida loogikat, miks Sa olid valmis 40 või mitte midagi?
@cl2020 - :) -
Kas selle lõppseisuga midagi nihu ei läinud nüüd? 1350ga minu pakkumine ei läinud, aga 1325ga sidekick küll?
-
Jah, tegin vea.
Tegelik lõppseis.Kogus Hind Pakkuja 1 1350€ maika12 2 1350€ raul6 5 1350€ muttaja 1 1350€ martins 2 1350€ mommiliis 1 1350€ erudiit 4 1350€ Heigo29 1 1350€ haljak80 23 1350€ kertser
elari.paas ät gmail.com (fake aadress). Esimesed on kirjutanud. -
Hati
@TACO - kas võid kommenteerida loogikat, miks Sa olid valmis 40 või mitte midagi?
@cl2020 - :)
Oksjoni ülesehituse tõttu. Siin võinuks vabalt juhtuda, et soovid 40 aga saad 1.
Hea oleks olnud, kui 40tk korraga kõige rohkem pakkujale. Aga jah, siis oleks müüja mõne tuhande vähem saanud.
Ja 40@1250 oli ilus kogusumma😉.
Endiselt huvi 40@1250. Võibolla 50. -
Nüüd tundub, et oksjon on lukus. Kes soovib "osta kohe" hinnaga 1350 eurot aktsia soetada, siis annab siin uuesti märku või kirjutab clever.oonik@gmail.com
Pakkumises 15 aktsiat. -
@TACO
Palun kirjuta minu ülaltoodud meiliaadressil või jaga enda oma. -
Ptüi, kriis või asi, isegi Cleveroni ei saa eriti soodsamalt
-
Tere! Pakun müügiks 50 aktsiat. Uut tähtajaga avalikku oksjonit ma siia juurde ei tee, ostuhuviline kirjutab oma pakkumise ja kui see tuleb sobiv, saame tehingu teha. Eelistan pakkusimisi korraga ostmiseks. E-post oriner22@gmail.com
-
Mõni iti vend tehku nüüd kiirelt mingi mugavam lahendus ostuks/müügiks ;) Tundub, et turgu on :)
-
Hati, võiksid anda tagasisidet peale tehingute toimumist, kuipaljud huvilised tegelikult ka tehingu tegid.
-
angelp
Hati, võiksid anda tagasisidet peale tehingute toimumist, kuipaljud huvilised tegelikult ka tehingu tegid.
Kui momentaalselt pärast oksjoni lõppu lendab letti kolm korda suurem ports, siis eks see tekitab teatavaid kõhklusi küll -
muttaja
angelp
Kui momentaalselt pärast oksjoni lõppu lendab letti kolm korda suurem ports, siis eks see tekitab teatavaid kõhklusi küll
Ei usu, et siin selline kaader on. Eelmised korrad igatahes sujus hästi. Võtsin ise ka, seekord mitte -
Kaader või mitte aga kui pool tundi hiljem odavamalt saaks, siis võtaks igaüks odavamalt ilmselt...
-
Kas keegi on välja arvutanud, mis on õiglane hind?
-
150 aktsiat järsku müügis, ma millegi pärast küll kahtlen et Hati tehing niimoodi läbi läheb... Need järgnevad pakkujad oleksid pidanud ikka kannatlikult ootama enne kui enda oma letti litivad.
Minu viimane pakkumine oli 5 @ 1000 -
svennu21
Kaader või mitte aga kui pool tundi hiljem odavamalt saaks, siis võtaks igaüks odavamalt ilmselt...
Usutavasti mõne jaoks maksab tema sõna ka midagi. -
Ootan Heigo29 kirja. Teistega suhtlen.
-
Tere! Pakun müügiks 40 Cleveroni aktsiat "osta kohe" hinnaga 1250€/tk. Selle hinnaga eelistan suurema koguse ostjat, kuid sõltuvalt pakkumisest olen valmis ka väiksemaid koguseid müüma.
email: ukskaks276@gmail.com -
Kuna ma oksjonilt aktsiaid ei saanud, siis soetasin need erapakkumiste kaudu. Hinna sain tänu "osta kohe" pakkumisele soodsamalt kui siin foorumis muidu pakutu. Seetõttu võtsin ka natuke rohkem aktsiaid kui oksjonil pakkusin.
Miks ostsin?
Muidugi on ettevõtte valuatsioon täiesti segane. Minu soetushinna pealt 23 korda eelmise aasta kasumit, sellest aastast me ei räägigi. Lisaks koroona, millel tuleb teine, kolmas ja x-ndas laine. Ja kõik muud maailma hädad.
Aga mul kummitab juba 8 aastat peas üks firmaost USAs. https://dealbook.nytimes.com/2012/03/19/amazon-com-buys-kiva-systems-for-775-million/
Amazon ostis 775 miljoni eest Kiva Systemsi. Kiva oli toona umbes Cleveroni suurune ja plaanis IPOt. Amazon ostis selle ära üle 2 korra suurema valuatsiooni eest. Mulle kuidagi seostub Kiva Cleveroniga, kuigi nad otseselt ei konkureeri. Toona oli kaupade komplekteerimine kallis käsitöö, siis tuli Kiva ja enne 200 töötajaga Amazoni laos hakkas tööle 3 inimest.
Täna on suured tarneahelad suhteliselt ära optimeeritud aga last mile on teema. See on kallis ja keeruline. Paljud firmad tegelevad selle probleemi lahendamisega, ideid on selleks palju - droonid (Amazon), robotid (Starship), Wolt, Bolt, Cleveron jpt. Usun, et võitja(d) selles konkurentsis teenivad korralikult ja/või ostetakse korralike preemiatega välja. Kiva ostust on 8 aastat trükitud raha tempoga 22% aastas ja 2020 veel eriti jõudsalt.
Täna on pakiautomaate suhteliselt hõredalt, kuid minu visioonis on igal majal on oma pakiautomaat. Ja see ei ole ainult ühesuunaline. Pakiautomaati saab tellida poest toitu, restost valmistoite, e-poest pakke, apteegist ravimeid jne. Pakiautomaadiga saab saata kirju, pakke, pesu pesumajja, pandipakendeid taarapunkti jne. Pakiautomaadid ehitatakse tulevikus arendajate poolt uutesse majadesse vaikimisi.
Loomulikult on karbi kokkulööjaid palju aga määravaks saab tarkvara ja üldiselt seda Eestis osatakse teha. -
Pakiautomaadid ehitatakse tulevikus arendajate poolt uutesse majadesse vaikimisi.
+1. Ma ei saa aru, miks see juba tänastes uusarendustes nii pole. Cleveroni müügimehed, tööle! -
Tartus Jakobi ja Baeri tn nurgal olevasse kortermajja paigaldati Cleveroni pakiautomaat juba mitu aastat tagasi.
-
Viljandi Aken ja Uks tutvustas alles hiljuti oma uut arendatud ust eramajale, kuhu on pakiautomaat sisse ehitatud (külmik, sügavkülm ja tavaline pakiruum). Oli hiljuti ka Nurgakivi saates
-
@SideKick
Huvitav info! Selge on see, et kasutust sellele tehnoloogiale on ja vajadus selle järgi aina suureneb.
Kliendid tahavad lisaks plekist kapile ka ümbritsevat infosüsteemi, millega on lihtne integreerida, ning isegi koostööd kliendi äri kasvatamiseks (mis omakorda kasvatab huvi tehnoloogia vastu). Ja seda pakub Cleveron paremini kui paljud teised tootjad, igal juhul.
@madis555
Aken ja Ukse toode tuleks IMO igas uusarendusrajoonis kasutusele võtta, kus täna elanikud pingsalt kullerit ootavad. Samas ka Cleveronil on erakliendile suunatud tootearendus tõsiselt käsil toomaks turule odav, nägus ja turvaline võimalus pakke üle anda. Šansid pakist ilma jääda on päris suured (https://www.crresearch.com/blog/2019-package-theft-statistics-report), sedagi annab vältida. -
Kuna huvi otsepakkumisega läbi e-maili osta on väga suur ja tehinguid on juba päris palju tehtud/planeeritud, siis esialgu 16.06 lõppema pidanud oksjoni jätame katki (no harm done, ühtki pakkumist veel pole).
Meilile on nüüd oodatud kirjutama kõik ka väiksema koguse soovijad: 701kka@gmail.com -
Pakun müügiks 45 Cleveroni aktsiat "osta kohe" hinnaga 1250€/tk. e-mail: namenemo2020@gmail.com
-
kui on veel Cleveroni aktsia huvilisi, siis võtke palun ühendust: armin@aconto.ee
-
kui keegi on huvitatud Cleveroni aktsiatest suuremas koguses, siis võtke ühendust:
armin@aconto.ee -
Äkki selle aasta tulemused selgitavad natuke viimase aja tugevat müügilainet.
2019 yr Q1 -> 17 516 317
2019 yr Q2 -> 25 408 812
2020 yr Q1 -> 5 388 462
2020 yr Q2 -> 1 550 545
https://krediidiraportid.ee/cleveron -
Kiiranalüüs:
Cleveroni aktsiate arv 254,050 x 1000 = 254 050 000 eurot ...
Tiba palju pole?
Security name CLEVERON AKTSIA
ISIN EE3100127366
Security type Equities
FISN CLEVERON/SHS 0.1
Nominal 0.1
Currency EUR
No. of securities 254,050
Volume of issue 25,405 -
Milline rida see analüüs on?
-
Tartz ära ole kurb, et 1500 pealt ostsid. Kwikimart ostab varsti selle aktsia sult 10x ei 100x ära.
Kas keegi usub, et suudab saada 2x v 10x tootlust selliselt investeeringult? Ehk siis firma valuation 500m, 1B? Ja uskuda, et vahepeal raha kaasav firma aktsiaid juurde ei emiteeri? -
Ma pole kindel, kui pädev see maksuameti info on, seda ilmselt eksport välisriikidesse ja käibemaksuga ost väga tugevalt mõjutavad ning see avaldatud number on pigem aiateivas. Mõne firma puhul võrdlus aastaaruandega erinevus 30% mõnel rohkem (tegelik käive väiksem kui maksuameti kvartaliaruanded)
silver01
Äkki selle aasta tulemused selgitavad natuke viimase aja tugevat müügilainet.
2019 yr Q1 -> 17 516 317
2019 yr Q2 -> 25 408 812
2020 yr Q1 -> 5 388 462
2020 yr Q2 -> 1 550 545
https://krediidiraportid.ee/cleveron -
Cleveron korraldab erakorralise aktsionäride koosoleku, et dividendi maksta. Kui äri oleks kehv, kas siis maksaks?
-
Pakun müügiks Cleveroni aktsiaid, hinnaks 1200 EUR/tk.
Huvilistel palun võtta ühendust e-kirja teel: ristipeeter@protonmail.ch -
Tere hommikust kauplejad!
Siin on küll vahepeal olnud mõnevõrra vaiksem, aga elu läheb kenasti edasi ja nii on ka Cleveroni aktsiad jälle oksjoni korras pakkumisel.
Reeglid:
- Aktsia alghind 850 EUR
- Pakkumises on 50 aktsiat
- Oksjoni lõpp 19.aug kell 21.00
- Oksjon on pikeneva lõpuga 15min.
- Pakkumised palun teha siin foorumis, päeva kokkuvõtte teen iga päeva õhtuks ja annan sellest teada siia foorumisse.
Tänan tähelepanu eest ning ausat ja edukat kauplemist kõigile! -
3@850
-
2@850
-
Ostan ühe Cleveroni aktsia hinnaga 600€ tk.
Kontakt: revolvedcut@gmail.com -
Mis te nüüd postitate kõik enda postitused kahte eri teemasse või?
-
kui melanesia suudaks välja mõelda hinna saaks teha nii ja oleks tellimusraamat valmis ja igaüks saaks oma pakkumisega seda täiendada alati ja olekski cleveron kaubeldav 24/7
erkiauta 3@850 melanesia 50@? mirt 2@850 Salomon 1@600 -
Härra Cleveron, listige ennast kasvõi OMXi alternatiivturul siis, et ei peaks foorumis või Nelli Teatajas aktsiaid müüma. Kas mitte selleks börsi ei leiutatud?
-
yanek
kui melanesia suudaks välja mõelda hinna saaks teha nii ja oleks tellimusraamat valmis ja igaüks saaks oma pakkumisega seda täiendada alati ja olekski cleveron kaubeldav 24/7erkiauta 3@850 melanesia 50@? mirt 2@850 Salomon 1@600
Alghind on 850€ ja pakkumised saab teha siia foorumisse. Tellimusraamatut pean ise ja seisu avaldan iga õhtu ka siia foorumisse. -
Investor
Härra Cleveron, listige ennast kasvõi OMXi alternatiivturul siis, et ei peaks foorumis või Nelli Teatajas aktsiaid müüma. Kas mitte selleks börsi ei leiutatud?
Mul ei ole soovi ega infot kommenteerida omanike otsuseid oma firma aktsiatega kauplemiseks, aga seda tean öelda, et Nelli Teatajast ei ole mõtet Cleveroni aktsiaid otsida. Piisab LHV foorumist ;) -
invictus
Mis te nüüd postitate kõik enda postitused kahte eri teemasse või?
Ma ei oska teiste kohta kommenteerida, aga mulle tundus loogiline kasutada seda foorumi teemat, sest siin on rohkem taolisi vestlusi ja kauplemist peetud. Edu oksjonil! -
Hetke seis:
1. erkiauta 3tk 850€
2. mirt 2tk 850€
Pakkumises veel 45 aktsiat alghinnaga 850€. Salomon pakkumine oli alla alghinna. -
Ma ostaks ka 20 tükki Salomoni(600€) hinnaga.
-
20@850