Psühhedeelikumid (PSYK, MMED, NUMI jt)
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Selline teema nagu "Kanada kanepiturg" sai mõne aasta eest avatud. Tundub, et aeg on vaikselt ka psühhedeelikumide käes. Võrreldes kanepiga ilmselt veelgi keerulisem (ja pikem?) teekond ees, kuid vaimse tervise ravis ennustatakse neile helget tulevikku. Kõik veel päris alguses, aga palju uurimistööd taustal käimas ja USA ning Kanada hakkavad vaikselt otsi lahti tegema. Viimase aasta jooksul toimunud nii esimesed IPOd, legaliseerimised kui ETFid.
- 03/20 "MindMed Becomes First Psychedelics Pharma Company to Go Public Following Historic IPO."
- 11/20 "Oregon became the first US state to legalize psilocybin for therapeutic uses."
- 11/20 "California Moves to Legalize Psychedelics"
- 01/21 "Canada Moves Closer Toward Legalizing Psychedelics"
- 01/21 "$PSYK will be the world's first exchange traded fund ("ETF") focused on the emerging psychedelics opportunity led by life science and pharmaceutical companies."
Nimekaimad ettevõtted hetkel turul MindMed $MMED, Numinus Wellness $NUMI, Compass Pathways $CMPS, Red Light Holland $TRIP jt. Esimesed investorid on juba vägagi hästi premeeritud, kuid pikas vaates on potentsiaali veel meeletult.
Üks pilt ka siia (allikas):
Jooksvaid uudiseid leiab siit: Psychedelic Spotlight.
Kuidas siinsete mõtted ja kogemused? -
Mul on MMED positsioon. Alguses sai rohkem nagu nalja pärast võetud, et LSD ja värk, aga siis see hind tõusis piisavalt, et tekkis reaalne huvi asja vastu ning nüüd olen long.
-
Positsioon NUMI 1.44 pealt, MMED pullbackilt 4$ pealt kõrvale. Tublid kanadalased sellegipoolest, avavad uksed ja aknad. Long.
-
Peaaegu olin juba ära unustanud, et mul on MMED positsioon, sellel pole viimasel ajal väga hästi läinud. MMED astus aga eile järgmise sammu, et saada Nasdaqis listitud, nii et täna on oodata ilmselt rohelist päeva: https://sec.report/Document/0001104659-21-053876/
Pullitees on uplisti puhul eelkõige see, et robinhoodi wsb kauplejad ei saa OTC ja NEO aktsiaid osta, samas kui MindMed on üsna tuntud nimi. -
Fantastiline.
-
Minu MMED.NEO positsioon on täna üleval +65.54%. Pole paha, kui tsiteerida klassikuid. Esmaspäev ja teisipäev tuleb loodetavasti samuti ralli.
-
https://www.reddit.com/r/MindMedInvestorsClub/comments/mwuhqq/its_friday/?utm_source=share&utm_medium=mweb
-
Pange papp valmis.krabage mindmedi palju suudate.numinus on ka väärt võtmist.kiirustage,vaesed!
-
See pange papp valmis jutt on ilmselt iroonia, aga praegu ma ei julgeks väga enam soovitada osta ning ise kavatsen tõenäoliselt juba homme, üsna päeva alguses müüa. MMED on seda tüüpi aktsia, mis tõuseb uudiste peale nagu rakett, aga igal muul ajal tiksub vaikselt alla. Lähiajal on küll tulemas mõned kaudselt positiivsed uudised (Texases seeneuuringute legaliseerimine ning ATAI IPO), kuid MMED'i endaga enam uudiseid oodata väga pole - uuringud käivad, aga tulemusteni on pikalt aega.
-
Ei ole iroonia.
-
Kes mind eila kuulda ei võtnud,saab täna vaesusmalakat mekkida :)
-
Kui Stoktwitchis on mingi aktsia kohta läbivad kommentaarid "Load the rocket ship" ja "big institutions will start buying", siis on aeg müüma hakata. Nii nagu plaanisin, siis müüsin täna päeva avanedes +10% pealt oma positsiooni maha. Momendil on (uue nimega) MNMD -15% ja eks paistab, kas suudab rohelisse tagasi ronida või lähiajal pigem mitte. Probleemiks ilmselt siis need tüübid, kes laadisid 30-40 sendi pealt suures koguses aktsiaid ja nüüd dumpivad.
-
Kiirustasid.Eilsega võrreldes siiski rohelises ja küllap rühib veel edasi..Mul +150% ja veel ei müü.
-
Võibolla tõesti kiirustasin. Aga peale seda kui ma mõni aasta tagasi ühe teise biostockiga väga valusalt pihta sain, olen järginud seda tüüpi aktsiatega "buy the rumour, sell the news" teesi ehk et kui hakkasid liikuma jutud, et MMED võib Nasdaqile pääseda, siis ostsin. Ja kui lõpuks jõudiski, siis müüsin. Ma arvan, et häid ostukohti tuleb sellel aktsial tulevikus küll ja veel, sest reaalsete tulemusteni on endiselt aastaid aega.
-
Mõistlik jutt.Jällegi irooniata.
-
California Senate Approves Bill To Legalize Possession Of Psychedelics Like Psilocybin And LSD
Suurem osa Nasdaqi haibist on ära visisenud, vaesed saavad ka alt osta.