Lihtne võimalus teenida lihtsalt rahasid.
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Ma ei ole kunagi nii ilusat graafikut enne näinud(disca). Kohe kui turg avaneb ostad kogu raha eest turu orderiga ja müüd sirka 2 minutit enne sulgemist samuti turuhinnaga. Järgmine päev talitad täpselt samamoodi ja järgmistel päevadel samuti. Tehingutasudega peab arvestama (kui rahad suured, siis pole probleemi). Sellise graafiku juures seisneb nõks liitintressis. See ju 9. või ma ei tea mitmes maailmaime nagu Eisenztein ütles(kas ostad praegu ja hoiad näiteks 100 päeva või selle aja jooksul iga päev ostad ja müüd). Annan teada, kui skeem enam ei tööta.
-
Loll- Ivan sõidab ahjuga.
-
Kes see Eisenztein muidu on ?
-
Kiirustage seltsimehed "lihtsalt rahasid" teenima. Tundub, et "sirka" paar päeva antakse ette teada, kui skeem enam ei tööta.
-
Triksteri värk, täiuslikkus on igavatele.
-
a miks iga päev peab müüma? kas üleöö hoida ei saa?
-
Liitintress (ostad täna ja teenid 100 päevaga 100 prossu lihtsalt hoides või 100 päeva jooksul iga päev ostad ja müüd ja teenid protsent päevas ).
-
(1+0,01) astmes 100 võrdub 2.7X. Kuulan Madlib-i uut albumit prääga, kõva.
-
Sibul on haigestunud grippi?
-
Mitte, tervis on hea.
-
Mida siis ostma peab ja mis hinnaga? Siis oskame ikka kaasa sõita seda 2.7x rallit
-
Disca, turg avaneb ja market order sisse. Kõige tähtsam, et saad öelda noorikutele, et oled daytrader.
-
Põhiline, et noorikud kursis on.
-
Ma tavaliselt sajaga ostan ja kahesajaga müün. Mulle sellest ühe prossusest tootlusest täitsa piisab.
-
Hmmm.... täiskuu on alles nädala pärast.
-
"maidre"
Kes see Eisenztein muidu on ?
Eisenstein on raudkivi muidu.
Äkki ta mõtles hoopis toda meest, kes olla maailmast leidnud kaks lōpmata suurt asja - universumi ja lolluse. Ja siis lisanud, et universumi koha pealt pole ta päris kindel. -
Aastaga tõusnud üle 3x. Küll skeem veel mõnda aega töötab - tõusev trend igati toeks, aga kui telekas muusika seisma jääb ja ettevõtte fundamentaalid enam ootustele ei vasta, siis on karm.
-
"gaal"
Aastaga tõusnud üle 3x. Küll skeem veel mõnda aega töötab - tõusev trend igati toeks, aga kui telekas muusika seisma jääb ja ettevõtte fundamentaalid enam ootustele ei vasta, siis on karm.
ei siis hakkad lühikeseks müüma, seda rahamasinat enam seisma ei pane. -
Eisenstein oli filmitegija.
-
Need on ju kaks erinevat stsenaariumit. Võrdled võrreldamatuid asju.
1) Stsenaarium 1: ostad täna ja teenid 100 päevaga 100 prossu - alusaktsia tõuseb ca 0,7% päevas.
2) Stsenaarium 2: iga päev ostad ja müüd ja teenid protsent päevas - alusaktsia tõuseb ca 1,0% päevas.
Ehk siis eelduseks tuleb võtta, et Disci aktsia hind on mõlema stsenaariumi puhul 100 päeva pärast samal tasemel. Antud juhul see nii ei ole, sest stsenaarium 1 puhul tõuseb see 1 pealt 2 peale, stsenaariumi 2 korral aga 1 pealt 2,7 peale. Kui sa tahad 100 päeva jooksul iga päev 1% teenida (ja mõlema stsenaariumi alusaktsia hind jääb 100 päeva pärast samale tasemele), peab su soetushind vahepeal ka müügihinnast madalamaks jääma. Kui alusaktsia hind samale tasemele ei jää, võid sama hästi ka Jupiteri moosipirukaga võrrelda. -
"tauts"
Kui alusaktsia hind samale tasemele ei jää, võid sama hästi ka Jupiteri moosipirukaga võrrelda.
Ma eelistan moosipirukat. Kuigi jõuludeks laekus teleskoop, siis laias plaanis eelistan Netflixi vaadata. -
Tahaks öelda, et market top. Aga kurat, ilmselt saab hullemini veel.
-
See on trolli konto ma pakuks :)
-
Sellised teemad tabavad ALATI naelapea pihta.
-
Palju ägedam ja kaasavam oleks teema nimetus "Lihtne võimalus lihtsalt teenida lihtsaid rahasid, lihtsalt peast lihtsatele lihtsalt" Lihtne? iizi? Ja igaljuhul tuleks mainida, et Rannamaja Kaja ja Vändra Aveli on juba lihtsalt teeninud lihtsad miljonid.
-
Raika14
Minu ettepanek oleks, et sa kõikidele, kes ostsid sinu soovituse peale lihtsat raha teenides, RAICA`t, kompenseeriksid täna saadud miinuse. Kui oled aumees, ja soovitasid seda vabalt, siis ole ka aumees, ja korva saadud kahju tänase eest.
Pidi ju olema lihtne raha... aga ei olnud ju täna...
Nii et mina ootaksin küll sinu poolt aumehelikku käitumist või vähemalt vabandust nende ees, kelle sa miinusesse vedasid tänasega... -
Raika14
Ise ei langenud muidugi sellise kõhutuule pealt ennustatud lõksu, aga kahju on nendest, kes langesid... -
disca`t mõtlesin ikka, mitte raica`t sry :)
-
"viru1000"
Raika14
Ise ei langenud muidugi sellise kõhutuule pealt ennustatud lõksu, aga kahju on nendest, kes langesid...
saime aru viru1000.
Me siin ammu enam kõhutuule päält ei ennusta, oleme edasijõudnud (advanced) ja teeme oma tehingud p...se-tunde (ass) järgi. -
Kuidas meil täna läheb?
-
Raika lubas ju ise teada anda, kui skeem enam ei tööta :) Ilmselt ikka veel siis töötab.
-
Hiinlased said jälile vist, müüvad selle ka mudasse.
-
Selle näite võiks juba õppematerjalidesse võtta :)
-
Ise kasutan peamiselt seda teenust, et kiiremini rikkaks saada lihtsamalt. Toimib. -
Se ei ole photoshop. -
Ymeramees, sa lihtsalt ei oska. Raika vait nagu kult rukkis, kühveldab raha kokku.
-
Lugeda tuli nii:
"raika14"
Ma ei ole kunagi nii ilusat graafikut enne näinud(disca). Kohe kui turg avaneb ostad kogu raha eest turu orderiga put'e ja müüd sirka 2 minutit enne sulgemist.
Ise rumalad, kui dešifreeritud teksti lugeda ei oska. -
Teemaalgataja võiks lühikeseks müügiga tegeleda ;)
-
"raika14"
Ma ei ole kunagi nii ilusat graafikut enne näinud(disca). Annan teada, kui skeem enam ei tööta.
Tundub, et skeem töötab suurepäraselt siiani. Anna siis ikka teada, kui skeem ei funka enam. Jäävad mõned raskelt teenitud pensionikopikad alles. -
Ei tasu heita meelt. Ajalugu näitab, et kui ei lähe pankrotti, läheb kõik lõpuks ikkagi üles. Oodata tuleb küll veel aasta või paar, enne kui breakeveniga välja saab.
-
Ahjaa, hea meelde tuletada, et 19.03.2021 oli see .... eelviimane roheline candlestick tipu lähedal:
-
huvitav, et raika 14 on kuhugi ära kadunud miskipärast
-
Hakka või positsiooni avamisele mõtlema...
-
Ta pmst ilmus välja reedel vastu keskööd, laupäeval oli veel täiesti olemas, aga millegi pärast esmaspäeval, kui asi allamäge sõitma hakkas, ei olnud teda enam näha ja pole ka peale seda temast jälgegi. Võta siis kinni, miks...
Mul on see teema jäänud märtsis täiesti märkamata, ju siis ei olnud väga mahti siin lugeda sel ajal. Nüüd avastasin selle teema ja see oli väga meelelahutuslik lugemine tagantjärele. :D -
Ilmselt sai 15 ja hormoon hakkas möllama. Vaja ennast mujal välja elada.
-
Kasutaja on liitunud 2007.a.
-
Kas keegi oskab öelda, mis sellest DISCA'st praeguseks saanud on? Ma ise ei saa nagu aru... Aga see teema on mu meelest suisa klassika - kui keegi soovib, et muie näole tuleks, võiks selle (uuesti) läbi lugeda.
-
"Wandendulles"
Kas keegi oskab öelda, mis sellest DISCA'st praeguseks saanud on? Ma ise ei saa nagu aru... Aga see teema on mu meelest suisa klassika - kui keegi soovib, et muie näole tuleks, võiks selle (uuesti) läbi lugeda.
Delistitud. -
Tegelikult vist AT&T spinnis Times Warneri offi ja see ühines Discoveryga, tekkis $WBD kus ATT holderid said 71% ja Discovery holderid said 29% ehk siis $10B tänase hinna juures...või mäletan ma valesti?