Turutegijad podcast - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Turutegijad podcast

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Juba mõnda aega on olnud võimalus kuulata LHV uut podcastide sarja "Turutegijad".
    Turutegijate podcastis annavad LHV eksperdid iganädalast ülevaadet turgudel toimuvast keskendudes nii globaalsetele turgudele kui ka meie kodubörsile.
    Turutegijate podcastis osalevad regulaarselt maaklerosakonna eksperdid Nelli Janson ja Sander Pikkel, majandusanalüütik Kristo Aab ning vanemanalüütik Karl Tiit. Lisaks kutsuvad Turutegijad podcastidesse põnevaid külalisi, kes saavad jagada oma teekonda investorina ning börsiettevõtete esindajaid, kes tutvustavad oma ettevõtete käekäiku.
    Turutegijaid saab kuulata:
    Apple
    Spotify
    Spreaker
    Soundcloud

    Siia teemalõime on oodatud küsimused, tagasiside ja ettepanekud.
  • Viimasest podcastist jäi meelde, et uue saate teema saab olema PIK. Kas saate ehk saates selgitada miks PIK-i omades on II sambast väljudes nõudmine, et väljumisavalduse esitamise hetkeks peavad olema kõik varad müüdud ja kontole laekunud? Kuigi väljamaksimse aeg saabub allest 6 kuu pärast peale avalduse tähtaega. Arusaamatu miks selline 6 kuuline puhveraeg on määratud kui PIK kontole laekuvad vahendid +3 päeva pärast peale müüki. Kas see raha siis lihtsalt istub 6 kuud Pensionikeskuse kontol ja puhkab? Võib-olla on sellel mingi point aga Pensionikeskus seda ei osanud selgitada, möönis vaid, et nii on ja kõik. 
  • Kõhutunne ütleb, et välistada korp.sündumuste peavalu, kus peale väljamakset võib veel dividende-lisaaktsiaid-rightse ja mida veel laekuda. Suurema õigus dikteerida tingimusi, mis muud.
  • Väike soovitus turutegijatele.
    Iga saate pealkiri võiks alata saate numbriga ja/või salvestamise kuupäevaga. Kuna inforägastikus olulise leidmine on niigi keeruline, oleks selliste tunnuste järgi õige (veel kuulamata) saate leidmine oluliselt lihtsam.
    Aitäh!
  • "pbmth"
    Viimasest podcastist jäi meelde, et uue saate teema saab olema PIK. Kas saate ehk saates selgitada miks PIK-i omades on II sambast väljudes nõudmine, et väljumisavalduse esitamise hetkeks peavad olema kõik varad müüdud ja kontole laekunud? Kuigi väljamaksimse aeg saabub allest 6 kuu pärast peale avalduse tähtaega. Arusaamatu miks selline 6 kuuline puhveraeg on määratud kui PIK kontole laekuvad vahendid +3 päeva pärast peale müüki. Kas see raha siis lihtsalt istub 6 kuud Pensionikeskuse kontol ja puhkab? Võib-olla on sellel mingi point aga Pensionikeskus seda ei osanud selgitada, möönis vaid, et nii on ja kõik.


    Ilmselt mängib siin olulist rolli ka teatud varade likviidsus. Näiteks võib vabalt olla PIKi all Balti börsi aktsiaid või võlakirju, millel likviidsus väljamakse tähtaja lähenedes kaob lihtsalt ära või on hind vastuvõetamatu. Kuidas pank peaks saama müüa midagi, mida pole võimalik müüa?
  • Kas kuidagi oleks võimalik intro ja outro muusikaline osa reguleerida mingisugusesse kõrvale talutavamasse versiooni?
    See on valjem võrreldes kõikide teiste podcastidega ja valjem ka saatejuhtide jutust.
    Vanemad kuulajad saavad muidu südari..
    Jätkake samas vaimus.

    Teemade kirjelduses ootaks shortcute enam-vähem kellaaegadega ehk mis ajal mingi teema algab. Las IT sahmerdab valmis kui powerdraderi arendamisest aega üle jääb

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon