J. Molner (MOLNR) - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

J. Molner (MOLNR)

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • „Molner ehitab Eesti juurtega spetsiifiliste ravimite firmat, mille põhiturud on Ameerika Ühendriigid ja Kanada. Omades portfoolios kolme USAs juba heakskiidetud ravimit, mis ootavad turuletulekut, olles esitanud Kanadas esimese ravimitaotluse ja omades töövoos uusi tooteid kasutab Molner Eesti keemikute teadmisi ja oskusi ning kohalikku regulatiivkeskkonda jõudmaks ühtedele suurimatele ravimiturgudele maailmas. Keskendumine spetsiifilistele geneerilistele toodetele nagu steriilsed süstelahused haiglatele ja apteegimüügiks mõeldud mittesteriilsed dermatoloogilised ja toopilised ravimid võimaldab meil kiirelt skaleerida oma arendusvõimekust, kasvatada töövoogu ja suurendada kasvutempot.“

    Pakutavate aktsiate arv on ülemärkimise korral kuni 147 783. Ühe aktsia märkimishind on 8,12 eurot. Märkimise teenustasu on 3 eurot korralduse kohta.

    LHV kliendid saavad märkimises osaleda kas kliendikontorites või internetipangas jaotuses "Raha kasvatamine" -> "Väärtpaberite märkimine". Märkimine on avatud 24. oktoobrist kuni 4. novembrini 2022. a kuni kella 16.00-ni. Tehingu väärtuspäev on 9. november 2022. a. Eeldatav esimene kauplemispäev on 22. november 2022. a. Tutvu enne märkimist kindlasti pakkumise dokumendiga.

    Otselink märkimisele -->


  • Kes või mis firma on "Halvorsen"? Mujal kui 2022 vahearuande lisas 14 pole seda teistes dokumentides mainitud. Millal see isik ettevõttele 750 tuhat eurot on laenanud (31.12.2021 seisuga nii suurt laenu bilansist ei näe) ja mis otstarbel? Mis on tolle isiku pikaajaline huvi ettevõttes? Kuidas osaleb see isik ettevõtte (strateegiliste) otsuste langetamisel?
  • Pakkumisdokumendis nii palju täiendavat infot on:

    20. septembril 2021 sõlmis Tütarühing laenulepingu (muudetud 18. aprillil 2022,11. juulil 2022 ja 27.
    septembril 2022), mille kohaselt laenuandja laenas Tütarühingule 1 825 000 USA dollarit. Vastavalt 27.
    septembril 2022 sõlmitud muudatuslepingule kvalifitseeriti tagasiulatuvalt alates 30. juunist 2022 laenu
    põhisummast summa 750 000 eurot (ehk 779 025 USA dollarit) allutatud laenuks, mida kajastatakse
    Tütarühingu vabatahtlikus reservis. Laen on tähtajatu intressiga 5% aastas tasumata põhiosalt, mida
    arvutatakse kuupõhiselt. Intress kuulub tagastamisel laenu tagasimaksmisel juhul kui Molner otsustab
    intressi maksta.
    Ülejäänud osa laenust ehk põhiosa summas 1 045 975 USA dollarit on kvalifitseeritud Tütarühingu
    seenior laenuna. Tütarühingul ei ole lubatud ilma laenuandja nõusolekuta luua sellest laenust
    senioorsemaid instrumente. Laenu intress on 5% aastas tasumata põhiosalt, mida arvutatakse iga kuu.
    Laen on tähtajatu ja Tütarühing võib laenu igal ajal tagasi maksta, ilma et sellega kaasneks lisakulu.

  • Ettevõte kutsub huvilised veebiseminarile (inglise keeles) 27. oktoobril 2022 kell 14.30. Veebiseminar toimub Teams keskkonnas..
  • "Sander Pikkel"
    Tutvu enne märkimist kindlasti pakkumise dokumendiga.

    Otselink märkimisele -->


    Põgusal lugemisel jäi silma, vt. lk. 17: ... sealhulgas peatükkides 5.1.6 ja 9.2 kirjeldatud finantseesmärkide
    saavutamiseks ...
    . Dokumendis ei ole p.-i 5.1.6 või vähemalt mina ei leidnud.
  • Tundub, et siin on trükiviga sisse tulnud ja mõeldud pigem 5.1.5 all toodud plaane.
  • Mis kohalike gurude soovitus on? Tasub, ei tasu ...
  • "Wesse"
    Mis kohalike gurude soovitus on? Tasub, ei tasu ...


    Oma 10tk võtan raudselt ära!
  • Olgu, märgin mingi väiksema koguse, eks näha ole, kas oli mõtet.
  • Tere! Hi everyone! Olen J. Molneri juht Jason ja annan teada, et webinari videosalvestust saab vaadata J. Molneri IPO lehel: https://www.jmolner.com/et/investor. Kui teil on küsimusi, siis postitage need foorumisse – vastan laekunud küsimustele vähemalt kord päevas.
  • Firma asutaja räägib täna ipost:
    https://investor.postimees.ee/7639609/vaata-otse-borsile-purgiva-ravimifirma-asutaja-tutvustab-plaane
  • "Sander Pikkel"
    „Molner ehitab Eesti juurtega spetsiifiliste ravimite firmat, mille põhiturud on Ameerika Ühendriigid ja Kanada. Omades portfoolios kolme USAs juba heakskiidetud ravimit, mis ootavad turuletulekut, olles esitanud Kanadas esimese ravimitaotluse ja omades töövoos uusi tooteid kasutab Molner Eesti keemikute teadmisi ja oskusi ning kohalikku regulatiivkeskkonda jõudmaks ühtedele suurimatele ravimiturgudele maailmas. Keskendumine spetsiifilistele geneerilistele toodetele nagu steriilsed süstelahused haiglatele ja apteegimüügiks mõeldud mittesteriilsed dermatoloogilised ja toopilised ravimid võimaldab meil kiirelt skaleerida oma arendusvõimekust, kasvatada töövoogu ja suurendada kasvutempot.“

    Pakutavate aktsiate arv on ülemärkimise korral kuni 147 783. Ühe aktsia märkimishind on 8,12 eurot. Märkimise teenustasu on 3 eurot korralduse kohta.

    LHV kliendid saavad märkimises osaleda kas kliendikontorites või internetipangas jaotuses "Raha kasvatamine" -> "Väärtpaberite märkimine". Märkimine on avatud 24. oktoobrist kuni 4. novembrini 2022. a kuni kella 16.00-ni. Tehingu väärtuspäev on 9. november 2022. a. Eeldatav esimene kauplemispäev on 22. november 2022. a. Tutvu enne märkimist kindlasti pakkumise dokumendiga.

    Otselink märkimisele -->

    Tuletan meelde, et aktsiad saab täna märkida kuni kella 16.00-ni.
  • Mis kellaks peab märkimiskorralduse tegema? Nasdaqi teade ütleb, et 15.30.
  • LHV klientidele on märkimine avatud kuni 16.00. See võib teenusepakkujate osas erineda. Börsiteates on 30 minutit varasem kuupäev, sest lõunanaabrid saavad selle ajani märkida kuna teevad seda tehniliselt teisiti.
  • Kui osaled märkimisel, pane eelnevale postitusele (Sander Pikkel 10:19) pluss, kui mitte, siis minu postitusele miinus.
  • J.Molneri IPO märgiti 70%
    Pakkumise käigus märgiti 838 investori poolt, kellest ligi neljandik olid Läti investorid, kokku 86 001 aktsiat 698 328,12 euro eest.
    https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b8f6941f4d83f380f5edd703325e0dd79&lang=et
  • Huvitav, mis see kulu % selliselt tõstmiselt tuli? 10%+?
  • "Investor"
    Huvitav, mis see kulu % selliselt tõstmiselt tuli? 10%+?


    Spekuleerimiseks puudub tarvidus, pakkumise netotulu on teates antud:
    Avalikult pakuti kuni 123 152 aktsiat, kusjuures J. Molner jättis endale õiguse ülemärkimise korral suurendada pakutavate aktsiate arvu 20% võrra ehk kokku kuni 147 783 aktsiani. Pakkumise käigus märgiti 838 investori poolt, kellest ligi neljandik olid Läti investorid, kokku 86 001 aktsiat 698 328,12 euro eest.
    ...
    J. Molner otsustas jaotada investoritele kõik 86 001 märgitud aktsiat. Pakkumisest saadavat netotulu summas ligi 608 328,12 eurot kasutab J. Molner oma meeskonna kasvatamiseks ja uute toodete turule toomiseks aga ka J. Molneri laborivõimekuse kasvatamiseks.


    Oleks emissioon rohkem täis märgitud, oleks kulude protsent väiksem. Tasud juriidilise ja finantsnõu eest, reklaam meedias jmt.
    Aga ega IPO alles lõppes, kõigil oli võimalus raha panustada. Investorid on ise süüdi, et olid passiivsed.

    J. Molneril on tulevikus potentsiaali olla alternatiivnimekirja kiireim ärikasvataja. Tegemist on hea ärivaldkonnaga heal turul (ameeriklased tugevalt tableti-usku ja turg ise on ka suur ja rikas) ning ettevõte on leidnud seal endale sobiliku nishi, kus otseselt pole vaja lääne konkurentidega kõige karmimaid võitlusi võidelda, aga samal ajal on hoolika planeerimise ja analüüsi abil siiski võimalik, kalkuleeritud riske võttes, head tootlust teha.

    Teatud sussa-vussa minevikust küll ajakirjanike abil välja ujus, aga Ameerikas ongi regulatsioonid nii jubedad ja kulubaas nii kõrge, et nende täitmine ongi raske. Eestis saab kulubaas natuke madalam olla ja ehk on ka eelmistest vigadest õpitud. Vaatame mis saab.
  • Mulle tundus ka, et enam vähem oli vähemalt vastatud küsimusele "kust hakkab raha tulema" ning see tundus enam vähem ka usutav. Muidugi on siin veel kümme varjatud detaili, kuid vähemalt äriplaan tundus võimalik.

    Näiteks Saunumist hoidsingi eemale, et algusest peale jäi arusaamatuks, kes oleks klientuur ja kuidas on nende 1500 eurot maksev ahi on parem, kui K Rautas 200 eurot maksev ahi ning kes oleks see klientuur (kõik tuttavad saunasnoobid, kes oleks nõus tonne välja käima, eelistavad puuküttega ahju).

    Tegelikult see ongi viimasel ajal kohaliku (ja mitte ainult kohaliku) börsi fenomon - üldiselt mida konkreetsem ja kindlam äriplaan (sellega seoses ka veidi realistlikumad arengu ning kasumi hinnangud) seda väiksem huvi (samuti ka näiteks DelfinGroup osas, kus on konkreetne tegevus ja asi kasumis).

    Mida rohkem segasem ja äriplaani sisse kirjutatud pikk investorite raha peal elamine, seda suurem huvi aktsia vastu.
  • Mis siis kauplemise esimese päeva 10 min, 1h ja päevalõpu hinnaks ka pakutakse? IPO valuatsioon oli 14m. Palju siis sellest ka päevalõpuks järele võiks jääda? :-)
  • Kuna selles ipos enam spekulante pole, siis ma usun ja loodan, et 8,19€ sulgub.
  • Kuna selles ipos on ainult spekulandid siis ma usun ja loodan et 5.05€ sulgub.
  • Aga mina usun, et: God is dead, life is absurd and there are no rules. :)
  • PR: J.Molner AS aktsiate kauplemisele võtmine Nasdaq Balti alternatiivturule First North
    Vastavalt Nasdaq Tallinna Börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjoni 19. oktoobri 2022. a otsusele võetakse J.Molner AS-i aktsiad nimiväärtusega 1,00 eurot (J.Molner aktsia, ISIN kood: EE3100109034) kauplemisele Nasdaq Tallinn AS-i poolt korraldatavas mitmepoolses kauplemissüsteemis First North järgmistel tingimusel:

    1.1. Olemasoleva 1 600 000 aktsia osas:

    pakkumine on toimunud vastavalt Ettevõtte Kirjelduses kirjeldatud tingimustele ja pakkumistulemused on avalikustatud;
    pakkumise õnnestumise korral on pakutavad aktsiad kantud investorite väärtpaberikontodele Eesti Väärtpaberite Registris;
    emitent on pärast ülalnimetatud tingimuste täitmist esitanud Börsile tingimuste täitmise aruande.
    ​1.2. Emiteeritavate 86 001 uue aktsia osas:

    pakkumise õnnestumise ja sellele järgneva aktsiakapitali suurendamise korral on aktsiakapitali suurendamine Äriregistris registreeritud;
    aktsiad on Eesti Väärtpaberite Registris registreeritud sama ISIN koodiga;
    emitent on pärast ülalnimetatud tingimuste täitmist esitanud Börsile tingimuste täitmise aruande.
    Seisuga 09.11.2022. a on punktis 1.1. mainitud tingimused täidetud. Eeltoodust tulenevalt on 1 600 000 J.Molner AS-i lihtaktsiat kauplemisel Nasdaq Tallinn AS-i poolt korraldatavas mitmepoolses kauplemissüsteemis First North alates neljapäevast, 10. novembrist 2022. a või sellele lähedasest järgmisest kuupäevast.



    Täiendav info:

    Emitendi nimi J.Molner AS
    Emitendi lühinimi MOLNR
    ISIN kood EE3100109034
    Väärtpaberite nimiväärtus 1,00
    Väärtpaberite arv 1 600 000
    Tellimusraamatu lühinimi MOLNR
    Tellimusraamatu ID 273848
    ICB klassifikaator 20103010 - biotehnoloogia
    Nimekiri First North Tallinn



    Mida see tähendab? Kas homme algab kauplemine? Kas uued emiteeritud aktsiad ei ole kauplemiseks avatud või millal need lisanduvad?
  • See peaks tähendama seda, et kiiremini kauplema saaks, laenab suuromanik korraldajale oma aktsiad, kes jagab need ära emissioonis osalejate vahel niipalju kui vaja ja nendega hakatakse siis kauplema.
    Kui 86 001 registreeritud saavad, antakse need suuromanikule tagasi
  • "momentum"
    "Investor"
    Huvitav, mis see kulu % selliselt tõstmiselt tuli? 10%+?


    Spekuleerimiseks puudub tarvidus, pakkumise netotulu on teates antud:
    Avalikult pakuti kuni 123 152 aktsiat, kusjuures J. Molner jättis endale õiguse ülemärkimise korral suurendada pakutavate aktsiate arvu 20% võrra ehk kokku kuni 147 783 aktsiani. Pakkumise käigus märgiti 838 investori poolt, kellest ligi neljandik olid Läti investorid, kokku 86 001 aktsiat 698 328,12 euro eest.
    ...
    J. Molner otsustas jaotada investoritele kõik 86 001 märgitud aktsiat. Pakkumisest saadavat netotulu summas ligi 608 328,12 eurot kasutab J. Molner oma meeskonna kasvatamiseks ja uute toodete turule toomiseks aga ka J. Molneri laborivõimekuse kasvatamiseks.


    Oleks emissioon rohkem täis märgitud, oleks kulude protsent väiksem. Tasud juriidilise ja finantsnõu eest, reklaam meedias jmt.
    Aga ega IPO alles lõppes, kõigil oli võimalus raha panustada. Investorid on ise süüdi, et olid passiivsed.

    J. Molneril on tulevikus potentsiaali olla alternatiivnimekirja kiireim ärikasvataja. Tegemist on hea ärivaldkonnaga heal turul (ameeriklased tugevalt tableti-usku ja turg ise on ka suur ja rikas) ning ettevõte on leidnud seal endale sobiliku nishi, kus otseselt pole vaja lääne konkurentidega kõige karmimaid võitlusi võidelda, aga samal ajal on hoolika planeerimise ja analüüsi abil siiski võimalik, kalkuleeritud riske võttes, head tootlust teha.

    Teatud sussa-vussa minevikust küll ajakirjanike abil välja ujus, aga Ameerikas ongi regulatsioonid nii jubedad ja kulubaas nii kõrge, et nende täitmine ongi raske. Eestis saab kulubaas natuke madalam olla ja ehk on ka eelmistest vigadest õpitud. Vaatame mis saab.


    Ameeriklased on tõesti tablade usku, aga ainult see argument kindlasti ei päde heaks investeeringuks. USA turul on meeletu konkurents, väga suured tegijad, ulme palju raha ükskõik kes vajadusel kinni maksta, lisaks veel FDA erinevad levelid, et ravimid üldse ametlikult turule jõuaks jne.
    Aga kuna julge pealehakkamine on juba pool võitu, siis teiseks pooleks soovin tegijatele kainet meelt ja äriõnne!
  • "Kippari"
    Kuna selles ipos enam spekulante pole, siis ma usun ja loodan, et 8,19€ sulgub.


    Optimist eksis oma pakkumisega!
  • molner ei tee ju tablette
    vaevalt usa tarbija otse molneri toodangut ostab
  • Vahepeal avaldatud ravimitega seonduvad teated: USA Toidu- ja Ravimiamet registreeris kolme ravimi müüglubade ülekandmise J. Molner AS-le
    Ameerika Ühendriikide Toidu- ja Ravimiamet ("FDA") registeeris J. Molneri Eesti tütarettevõtte The J. Molner Company OÜ nimele kolm müügiluba (ANDA – abbreviated new drug application), mille ettevõtte oli sel aastal soetanud. J. Molneri 12. oktoobril avaldatud ettevõtte kirjelduses on välja toodud kolme müügiloa omandamine ja nende müügilubade ning tootmise üleviimine J. Molnerile. Ametlik registreerimine annab Molnerile seaduslikud õigused ja võimalused, et viia nende toodete tootmine üle Molneri valitud tehasesse.

    Kolm müügiluba hõlmavad järgimisi ravimeid:

    ANDA 209556 - Hydrocoritsone butyrate lotion 0.1% kinnitatud 21 November 2017 (J. Molner ravim MOL-001);

    ANDA 201753 - Diflorasone diacetate ointment 0.05% kinnitatud 12 June 2018 (J. Molner ravim MOL-002); and,

    ANDA 209973 - Desoximetasone ointment 0.05% kinnitatud 23 October 2018 (J. Molner ravim MOL-003).

    USA Toidu- ja Ravimiameti kodulehel on ligipääs kõigile müügilubadele:
    https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/ob/index.cfm




    The J.Molner esitab Kanada Ravimiametile teise ravimi taotluse
    J. Molner on esitanud oma teise ravimi taotluse Kanada Ravimiametile ehk Health Canadale. Ettevõtte geneeriline süstitav antiemeetiline MOC-002 saab heakskiidu eeldatavasti 2024. aasta teises või kolmandas kvartalis.



    Tänane teade: J. Molner AS teatas geneeriliste süstitavate ravimite litsentsilepingust Kanada ravimifirmaga Juno Pharmaceuticals
    Geneeriliste ravimite väljatöötamisele spetsialiseerunud Eesti ravimifirma J. Molner AS teatas, et on sõlminud litsentsilepingu Kanada ravimifirmaga Juno Pharmaceuticals ("Juno") kahe geneerilise süstitava ravimi, mis ootavad Kanada ravimiameti (Health Canada) heakskiitu, turustamiseks, ning lisaks kahe sama tüüpi ravimi arendamiseks Molneri laboris Tallinnas.

    Lepingu tingimuste kohaselt saab Molner mõningaid ettemakseid ja vaheetapi tasusid ning ka teatud protsendi toodete Kanadas turustamise brutokasumist. See koostöö juba väljakujunenud partneriga võimaldab Molneril tuua oma tooteid turule kiiremini, ning annab ettevõttele endale võimaluse keskenduda oma otsemüügi strateegiale Ameerika Ühendriikides.

    "Oleme rõõmsad partnerluse üle Juno Pharmaceuticalsiga meie innovaatiliste geneeriliste süstitavate ravimite turule toomiseks Kanadas," ütles Jason Grenfell-Gardner, J. Molner AS-i tegevjuht. "See leping on Molneri jaoks oluline verstapost, kuna tõestab meie tooteportfelli tugevust ning meie pühendumust taskukohaste geneeriliste ravimite patsientideni viimiseks. Ootame huviga koostööd Junoga, et tagada meie toodete edu Kanadas."

    Juba litsentseeritud tooted on hetkel Health Canada juures menetluses, esimesele neist ootab Molner heakskiitu selle aasta teises pooles. Lisaks loodab Molner lähiajal saada Kanada-poolse tunnustuse veel mitmetele toodetele. Tooted tarnitakse Molneri lepinguliste tootjate kaudu, Juno vastutab toodete turustamise eest Kanadas.

    "Oleme põnevil, et saame koostööd teha Molneriga nende tähtsate geneeriliste ravimite turustamisel Kanadas," ütles Mark Mantel, Juno Pharmaceuticalsi tegevjuht. "Molneri innovaatiline tooteportfell ja nende geneeriliste ravimite väljatöötamise kogemused muudavad nad meie jaoks ideaalseks partneriks. Ootame huviga koostööd Molneriga, et tagada nende toodete edu Kanadas."


    J. Molner AS kohta:

    J. Molner AS on farmaatsiaettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete innovatiivsete geneeriliste ravimite arendamisele. Ettevõte keskendub ohutute, tõhusate ja taskukohaste ravimite arendamisele, mis vastavad patsientide ja tervishoiuteenuse pakkujate vajadustele, et parandada patsientide elukvaliteeti. Molneri peakontor asub Tallinnas, Eestis.


    Juno Pharmaceuticalsi kohta:

    Juno Pharmaceuticals on Kanada farmaatsiaettevõte, mille fookuses on keeruliste, biosarnaste ja kõrge väärtusega geneeriliste ravimite portfelli arendamine ja turustamine. Ettevõtte peakontor asub Torontos Ontario provintsis Kanadas. Juno on pühendunud patsientide tervise ja heaolu parandamisele üle Kanada, samas kui suunates tähendusrikast kokkuhoidu Kanada tervishoiutööstuses.
  • PR: J.Molner AS sõlmis laenulepingu, millega suurendas The J. Molner Company OÜ poolt sõlmitud krediidiliini mahtu.
    Tallinn, 2023-04-10 09:00 CEST -- 06 aprillil 2023 sõlmis J.Molner AS tagamata laenulepingu, millega suurendati The J. Molner Company OÜ krediidiliini mahtu ning millega J.Molner AS sai õiguse võtta lisaks kasutusse laen põhiosa summaga kuni USD 2 000 000. Laenu tähtaeg on viis aastat ja intress 7% aastas. J.Molner AS-il on õigus võtta laen kasutusse igal ajal tähtaja jooksul J.Molner AS-i määratud summade ulatuses. J.Molner AS-il on ka õigus laen ilma täiendavate kuludeta ennetähtaegselt tagasi maksta samuti võtta uuesti kasutusse juba tagasimakstud laenuosad.

    Täiendava boonusena laenuandjale andis J.Molner AS laenuandjale optsiooni omandada laenulepingu tähtajal kuni 35 000 J.Molner AS-i aktsiat hinnaga EUR 5,26 aktsia kohta.
  • MOLNR oluline uudis, jõudis Kanadas esimese toote müügiloani. PR: J. Molner AS teatab ajaloolisest verstapostist: Ettevõte sai Health Canada heakskiidu esimese ravimi, norepinefriinbitartraat süstelahuse, turuletoomiseks
    Eesti farmaatsiaettevõte, J. Molner AS, teatab rõõmuga, et on saanud Health Canadalt müügiloa esimesele tootele - norepinefriinbitartraat süstelahusele. See tähistab ettevõtte jaoks ajaloolist saavutust, kuna kinnitab J. Molneri äriprotsesside tõhusust farmaatsiatoodete väljatöötamisel ja regulatiivsete heakskiitmisprotsesside läbimisel.

    J. Molner ASi rajaja Jason Grenfell-Gardner kommenteeris: „Täna on kõigile J. Molner AS-is märgilise tähtsusega päev. See heakskiit ei ole ainult tunnustus meie norepinefriinbitartraadi süstelahuse potentsiaalile, vaid ka kinnitus J. Molneri võimest toime tulla ravimite väljatöötamise ja regulatiivsete protsesside keerukusega ning meie pühendumusele kvaliteedile ja innovatsioonile. See verstapost rõhutab meie strateegiate tõhusust ja viib edasi meie visiooni- uue, Eesti juurtega, globaalse farmaatsiaettevõtte loomisest," kommenteeris Grenfell-Gardner.

    Norepinefriinbitartraat on oluline ravim, mida kasutatakse vererõhu taastamiseks ja säilitamiseks kõigis ägeda hüpotensiooni või šoki seisundites, mis võivad olla tingitud operatsioonidest, traumadest, verejooksudest, müokardiinfarktist, feokromotsütoomide eemaldamisest, sümpatektoomiast, seljaaju tuimestusest, sepsisest, ravimireaktsioonidest, poliomüeliidist ja vereülekande reaktsioonidest. Health Canada, üks kõige rangemaid ja austatumaid regulatiivorganiteid maailmas, heakskiit näitab ravimi kvaliteeti, tõhusust ja ohutust.

    Toote eeldatav turuletulek on kavandatud 2023. aasta kolmandaks kvartaliks.
  • Tundub, et varsti on mingit positiivset uudist oodata?
  • "White Nigga"
    Tundub, et varsti on mingit positiivset uudist oodata?


    Mul on tunne, et Sina rabad kokku neid swed-i alt?
  • "Kippari"
    "White Nigga"
    Tundub, et varsti on mingit positiivset uudist oodata?


    Mul on tunne, et Sina rabad kokku neid swed-i alt?


    Mul jälle on tunne et keegi võrdsemast võrdsem siin banaanivabariigis teadis imelikul kombel ette, et sept-nov käive tuleb y-o-y 6x suurem
    Mulle kahjuks ei vaevu keegi sellist infot jagama
    Mitte et ta selliste käivetega miljonäriks oleks saanud, aga asi on põhimõttes - nii ei saa teised rallit sõita
    Tegelikult läheb see, kui nõrk kontroll (seadusandlus?) meil selle asja üle on, juba naeruväärseks. Ettevõtted (Huum, Molner) teevad mis ise tahavad, kedagi ei huvita

    Milleks meile vaja
    seda FImoori maja
    selle põletame maha
    lähme metsa elama
  • White õpi graafiku lugemine ära, vaata mõni Youtubi video, õpid ära, millal tark raha ostab, vastavad küünlad ja käibed kõik on avalik info. (näpuga irooniat)
  • "White Nigga"
    "Kippari"
    "White Nigga"
    Tundub, et varsti on mingit positiivset uudist oodata?


    Mul on tunne, et Sina rabad kokku neid swed-i alt?


    Mul jälle on tunne et keegi võrdsemast võrdsem siin banaanivabariigis teadis imelikul kombel ette, et sept-nov käive tuleb y-o-y 6x suurem
    Mulle kahjuks ei vaevu keegi sellist infot jagama
    Mitte et ta selliste käivetega miljonäriks oleks saanud, aga asi on põhimõttes - nii ei saa teised rallit sõita
    Tegelikult läheb see, kui nõrk kontroll (seadusandlus?) meil selle asja üle on, juba naeruväärseks. Ettevõtted (Huum, Molner) teevad mis ise tahavad, kedagi ei huvita

    Milleks meile vaja
    seda FImoori maja
    selle põletame maha
    lähme metsa elama


    Tegelikult ma naljaga pooleks kirjutasin, sinu mõttelõng on üpris tabav!
  • Eesti oma GameStop. Likviidsus on nii väike, et kui natuke rohkem inimesi seda aktsiat peaks ostma siis tõuseb hind kümnekordseks vms. "in the moon".

    ei oma.
  • PR: J. Molner allkirjastas lepingu USA Medicaid ja Medicare Teenuste Keskustega (CMS)
    J. Molner AS (MOLNR), Nasdaq Tallinna First North börsil noteeritud geneeriliste ravimite ettevõte, teatab uhkusega, et on sõlminud lepingu USA Medicaid ja Medicare Teenuste Keskustega (CMS). See on ettevõtte jaoks oluline samm, mis rõhutab tema pühendumust tervishoiu kättesaadavusele. J. Molner hakkab pakkuma soodustusi kõikidele osariikidele, kellel on Medicaid osariigi plaan, muutes seeläbi oma kvaliteetsed geneerilised ravimid miljonite ameeriklaste jaoks taskukohasemaks.

    Medicaid Ravimite Tagasimakse Programm on USA tervishoiusüsteemi lahutamatu osa, nõudes ravimitootjatelt ambulatoorsete ravimite soodustuste pakkumist osariigi Medicaid programmidele. Vastutasuks pakuvad osariigid neid ravimeid oma Medicaid'ile registreerunud patsientidele. See programm on hädavajalik tagamaks, et vajalikud ravimid oleksid kättesaadavad madala sissetulekuga elanikkonnale, mis on kooskõlas J. Molneri missiooniga pakkuda taskukohaseid tervishoiulahendusi.

    J. Molneri jaoks on osalemine Medicaid ravimite tagasimakse programmis strateegiline verstapost. Geneeriliste ravimite ettevõttena mitte ainult ei suurenda see kokkulepe meie mõju rahva tervisele, muutes meie ravimid laiemale publikule kättesaadavamaks, vaid kindlustab ka meie pühendumust toetada USA tervishoiusüsteemi. Soodustuste pakkumisega tagame, et meie tooted on nii taskukohased kui ka kättesaadavad kõige rohkem abi vajavatele elanikkonna segmentidele.

    J. Molneri osaluse rakendamine kõigis USA osariikides on käimas, iga osariik võtab järk-järgult kasutusele Molneri soodustuste programmi. Protsess peaks olema täielikult lõpule viidud 2024. aasta märtsi lõpuks.

    „See leping CMS-iga on peegeldus J. Molneri pühendumusest tervishoiu kättesaadavusele ja meie jätkuvatele pingutustele teha Ameerika Ühendriikide patsientide elus tähendusrikas muutus,“ ütles Jason Grenfell-Gardner, J. Molner AS asutaja. „Medicaid'i tagasimakse programmis osalemisega mitte ainult ei pea me kinni oma pühendumusest taskukohasusele, vaid loome ka tee tulevikuks, kus kõrgekvaliteediline tervishoid on kõigile kättesaadav.“

    J. Molner AS on jätkuvalt pühendunud oma missioonile pakkuda taskukohaseid, kvaliteetseid geneerilisi ravimeid ning ootab innukalt selle lepingu positiivset mõju Ameerika Ühendriikide tervishoiu kättesaadavusele.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon