Powertrader
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
See Powertrader võiks Mozilla browseriga ka töötada ...sellega avades ei näita midagi mõistlikku see programm. Lihtsalt olen Linuxi masina taga ja pole IE kasutamise võimalust.
-
sibzik,
Powertrader on java applet. IE või Mozilla või Windows või Linux ei ole mingid piirajad.
http://java.com/, kui sul mingil põhjusel veel java virtuaalmasinat installeeritud ei ole. -
1] Viited uudistele on katkised.
2] Powertraderi kell ei peaks olema kasutaja arvutiga seotud vaid näiteks greenwichi aja järgi kalkuleeritud. Mu kell on serveri järgi õigest ajast 10 mintsa ees. Naa petlik on vaadata sama aega powertraderis. -
Kas oleks üle mõistuse keeruline lisada Powertraderisse jälgimisnimekirjas olevate aktsite sortimise võimalus näiteks käibe suuruse või %tuaalse muutuse järgi ?
-
Kas kellegil on kogemusi Qtek s100-ga powertrader-isse logimisel praegusel juhul ma igastahes sisse ei saa/java peaks olemas olema, kas viga võiks olla selles,et mu java on lihtsalt Vana ja seda peaks uuenama/ kui niisiiskas keegi saaks mulle mingi adre anda või nõustada
oleks väga tänulik nõu eest!
Äitäh -
Kas PT läheb mingi hetk üle pordile 80 ?
Firma võrkudes on reeglina muud pordid kinni pandud. -
sim,
Oleme probleemist teadlikud ning su küsimus on väga hästi ajastatud. Powertrader pidi nimelt just täna 80 pordi peale minema, kuid tehniliste põhjuste tõttu lükkus edasi homse peale - seega siis alates 21. oktoobrist 2005. -
Nüüd on siis Powertrader 80 pordi peal ning peaks töötama ka võrkudest, kus enamik muid porte kinni keeratud.
-
See küsimus on juba kõlanud, aga endiselt teemaks - Powertraderi jälgimisnimekiri on liiga lühike - kas seda saaks juurde lõigata?
-
Lisaks Orwell'i aasta alguse palvele lisan ka enda oma.
Palun tehke Powertrader'i akna formaat suuremaks! Resolutsioon siis.
Mahuks rohkem infot ja monitorid on nüüd ka juba tunduvalt suuremad ju. -
Tankist_007
mis infot lisainfot sa täpsemalt silmas pead? OST/MÜÜK orderite osas ei saa me niikuinii midagi rohkemat näidata (st kohevarsti hakkame näitama turusügavust ainult agregeeritud kujul ja 5 või 10 esimest taset - börsi poolsed piirangud). Jälgimisnimekirja osas ei taha eriti suuremat ridade arvu lubada, kuna esiteks mõjuks see serveri jõudlusele ning teiseks ei ole vist ka erilist vajadust. Või on keegi kes tõesti soovib korraga ja aktiivselt üle 16 aktsia liikumist jälgida Balti turgudel? Seega jääb ainult võimalus Powertraderi aken laiemaks tõmmata ning jälgimisnimekirja erinevaid andmevälju lisada? Kas selle järgi on vajadust? -
Tore, et keegi jaanuaris küsitu meelde tuletas ja tänan vastamast. Järeldaksin, et ilmselt nii minu kui eelnenud samasisuliste küsimuste põhjuseks oli huvi jälgimisnimekirja saada rohkem kui 16 aktsiat :) Balti börsid võivad ju väikesed olla, ent 16-ga piirduv list tundub sellegipoolest lühike. Võite muidugi kliendiküsitluse korraldada, milliste arenduste suhtes oleks nõudlust, võibolla huvitab pikem nimekiri tõesti vaid paari friiki. Saan aru, et server ei kannata välja. Eks siis jääme ootama tehniliste võimaluste arengut. Kas ühendust portfelliga (ootel orderid, orderi muutmine, vabad vahendid jne) ei saaks genereerida otse powertraderi aknast? Nimekirja sorteerimine?
-
Missuguste õigustega/tellitud teenustega kasutaja peab olema et powertraderis ost/müük, börsiteadete jms lingid tööle hakkaksid?
-
Täna enam ei näita Power ja LHV portfell ühte ja samu turuhindasi. Vähemalt minul ja veel ühel kasutajal. Reaalaja portfellis hinnad väiksemad kui Poweris turuhind.
-
Sooviksin selgitust nende powertraderi värvide asjus ja > < märkide.
Kumb kummale ja mis värv mis? -
Powertraderi kell ei peaks olema kasutaja arvutiga seotud vaid näiteks greenwichi aja järgi kalkuleeritud. Mu kell on serveri järgi õigest ajast 10 mintsa ees. Naa petlik on vaadata sama aega powertraderis.
Mis sellest saand on? Muudatust tehtud pole. Mu arvuti kell on teise riigi järgi ja mul tund alati maas kell. -
hmm see on väga hea pakkumine
-
Miski pärast ei lähe mul täna powertrader käima. Kas on üldine probleem või on ainult minu arvutis kala?
-
Meil siin töötab ja keegi teine ei kurda, järelikult sinu arvutis.
-
Lisage võimalus kuvada kõik hinnad eurides vs origniaalvaluuta
-
Ma vahetasin Windows7 Windews10 ks. Muu sain toimima. Aga Powertrader avaneb vaikiva valge blanketina. Jawa on "succesfully installed" ja ka enne vahetust värskelt "updated". Viga minus?
-
Soovitan proovida esmalt teise brauseriga, kui see ei aita, siis palun natuke kannatust. Uus Powertrader on varsti vällja tulemas. Seni saab reaalajas hindu vaadata: https://fp.lhv.ee/market/baltic, vajutades vastava aktsia ost või müük hinnal. Refreshima peab küll ise.
-
Aitäh. Ei aita Chrome ega Mozilla, mis ei leia ka ID-kaartigi. Eks ootame. Mingi aktiivkaupleja ma ju ei ole. Aga mugava asjaga harjunud.
-
Aitab ainult Internet Exploreris avamine, mujal ei tööta, seal töötab
-
Üks võimalus win10 peale upgrade teinud arvutitele oleks teha oma arvuti ketastest (C: ja D: jne) image ja kirjutada see välisele kõvakettale ning installida win10 puhtalt tühjale C: kettale nullist alates. Kas siis ka ei tööta? Pärast saab imagest lokaalsed kõvakettad taastada endisesse seisu.
-
Uus PC win10-ga Powertraderit ei jooksuta, blank.
Mozilla ei leia uut ID-kaarti, vanaga töötab. Uus ID kaart töötab küll IE-ga. -
Kui LHV börsile tuleb, kas siis visatakse mõni riide-või saepurutootja välja, et Powertraderis rida vabaks saada LHV jaoks?:)
-
Kas LHV1T ka ära vahetatakse?
-
Täna nõuti jälle sisenemiseks uue lepingu sõlmimist. Korduvalt ja visalt.
-
Powertrader kuvab Tallinki aktsia orderitel kolme komakohta, kauplemine aga käib nelja komakoha täpsusega.
-
Homsest saab TAL1T komakohti juurde.
-
Kas oleks võimalik lisada HOLM Bank võlakiri vaatlusnimekirja?
-
Holmi võlakiri lisandub homme enne kauplemise algust.
-
BORA100034A on Powertraderi vaatlusnimekirja valiku listis olemas, aga ei ole vaatlusnimekirja lisatav.