Inbank allutatud võlakirjade emissioon - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

Inbank allutatud võlakirjade emissioon

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • AS Inbank emiteerib allutatud võlakirju:
    Väärtpaberi nimi Inbanki allutatud võlakiri, 28.09.2026
    Reguleeritud turgNasdaq Tallinna börs, Balti võlakirjade nimekiri
    ISINEE3300110964
    Nimiväärtus 1 000 EUR
    Väärtpaberite arvKuni 5000, ülemärkimise korral kuni 7000
    Emissiooni mahtKuni 5 000 000 EUR, ülemärkimise korral kuni 7 000 000 EUR
    Periood 28.09.2016-28.09.2026
    IntressimaksedKvartaalsed
    Intressimäär7% aastas

    Võlakirjade pakkumise ajakava on järgmine:
    06.09.2016 Võlakirjade avaliku pakkumise väljakuulutamine
    12.09.2016 kell 12.00 Võlakirjade märkimisperioodi algus
    23.09.2016 kell 12.00 Võlakirjade märkimisperioodi lõpp

    Hiljemalt 27.09.2016 Võlakirjade jaotamistulemuste avalikustamine
    28.09.2016 või sellele lähedane kuupäev Võlakirjade ülekandmine investorite väärtpaberikontodele
    30.09.2016 või sellele lähedane kuupäev Eeldatav võlakirjade noteerimine ja kauplemise alustamine Nasdaq Tallinn AS-i poolt korraldataval reguleeritud turul (Nasdaq Tallinna Börsi Balti põhinimekirjas)

    Eraisikutest investorid, kes soovivad väärtpabereid osta Investeerimiskonto süsteemi, peavad intressimaksete täies mahus kättesaamiseks teavitama emitenti. Antud juhul Inbank AS-i. Muul juhul peetakse kinni kohe 20% tulumaksu.

    Tingimused, prospekt ja muu info on kättesaadav siit: www.inbank.ee/investor

    LHV kliendid saavad märkimises osaleda läbi internetipanga või kliendikontorite. (Alates 12.09.2016 kell 12.00) Märkimise teenustasu on 3 EUR. Internetipangas märkimiseks tuleks valida: RAHA KASVATAMINE -> Väärtpaberite märkimine -> Inbank allutatud võlakiri 28.09.2026
  • Kui intensiivne siis LHV võlakirjadega kauplemine on olnud?
    Kas see sobib pooleaastaseks rahapaigutuseks?
  • Peaaegu aasta jooksul 92 tehingut kokku 408 võlakirja liikumisega. Käibes tähendab see 433 tuh.
  • Väike nominaal tähendab suure tõenäosusega suuremat likviidsust. LHV allutatud võlakirja likviidsus on rahuldav (Balti turgude mõttes ehk isegi hea), väiksematel investoritel on oma võlakirju üsna lihtne mõistliku spreadiga müüa.
  • Pärast edukat noteerimist saab Inbanki võlakirju LHV-s kaubelda 1 000 EUR nominaaliga. Teenustasu on 6 EUR + 0.2% tehingu mahust.
  • Kõik, kel on huvi Inbanki allutatud võlakirjade esmase avaliku pakkumise (IPO) vastu, on oodatud osalema pakkumist tutvustaval veebiseminaril esmaspäeval, 12. septembril kell 11.

    Võlakirja-IPOst ja ettevõtte tegevusest laiemalt räägivad Inbanki nõukogu esimees Priit Põldoja ja juhatuse esimees Jan Andresoo.

    Registreeruda saab siin.
  • Lisaks on soovijatel võimalik registreeruda Inbanki investorseminarile, mis toimub 21. septembril kell 15.00 Inbanki kontoris aadressil Niine 11. Seminaril räägivad Inbanki tulemustest ja emissiooni tingimustest Inbanki asutajad Priit Põldoja ja Jan Andresoo ning kõik kohaletulnud saavad esitada ka küsimusi. Seminarile saab registreeruda aadressil www.inbank.ee/investorseminar.
    Marko Varik
    Inbank AS
  • Kuidas peab toimuma Inbanki teavitamine, kui soovin osta väärtpabereid investeerimiskonto süsteemi, et saada kätte intressid täies mahus? Kas piisab, kui saadan aadressile info@inbank.ee vabas vormis digiallkirjastatud teavituse?
  • Investorid, kes soovivad väärtpabereid osta läbi investeerimiskonto, peavad intressimaksete täies mahus kättesaamiseks oma soovist teavitama Inbanki. Teavitamine toimub pärast võlakirja noteerimist ja selle kohta annab pank investoritele pärast kauplemise alustamist täiendavat infot.

    Eelnevale ja mõnele teisele küsimusele leiab vastused ka Inbanki võlakirjade emissiooni korduma kippuvate küsimuste rubriigist.

    Kristin Pihu
    Inbank AS

  • Tallinna Börs on otsustanud võlakirjad tingimuslikult noteerida. Börsiteade:
    Tingimuste täitmisel on AS-i Inbank allutatud võlakirjade esimeseks noteerimispäevaks 3. oktoober 2016. a või sellele lähedane kuupäev
  • Tuletan meelde, et võlakirjade märkimine kestab täna kella 12:00-ni.
  • Börsiteade:
    Võlakirju märgiti kokku 11,089 miljoni euro ulatuses. Märkimisel osales 698 investorit ning keskmiseks märkimissummaks oli 15 253 eurot. Ülemärkimise tõttu kasutas Inbank võimalust suurendada emissioonimahtu algselt 5 miljonilt eurolt 6,5 miljonile eurole. Soovitud mahus jagus võlakirju 60%-le investoritest ning 40% investoritest sai ülemärkimise tõttu märgitust vähem võlakirju. Inbank rahuldas täies mahus kõik märkimised kuni summani 5000 eurot. Märkimistele, mis ulatusid üle 5000 euro piiri, jaotati lisaks 41,58% summast, mis ületas 5000 euro piiri.
  • Investoritel, kes märkisid võlakirju investeerimiskonto kaudu, palutakse intressimaksete täies mahus kättesaamiseks täita avaldusvorm Inbanki kodulehel. Lisan infoks, et LHV kliendid näevad oma Väärtpaberikonto numbrit (EVK konto) jaotuses "Info ja seaded" -> "Lepingud"
  • Inimliku eksimuse tõttu kanti osadele Inbank võlakirjade märkijatele kontole koguse asemel võlakirja nominaaliga läbikorrutatud kogus. Viga on parandatud ning vabandame tekkinud ebameeldivuste pärast. Juhul kui mõnel kliendil peaks veel probleeme esinema palume LHV klienditoega ühendust võtta.
  • Mul vähemalt õnnestus õigel hetkel LHV internetipangast kontoväljavõte salvestada. Täitsa äge on kontol näha miljoneid, isegi kui need on miinusmärgiga.
  • Täna tehti turul kolm esimest tehingut, mille käigus vahetasid omanikku kokku 6 võlakirja.
  • Kas kõik said eile intressi? Alati oli 28. kõik laekunud. Ei tahaks seda saada järgmise aasta tulusse... :-(
  • lasmet
    Kas kõik said eile intressi? Alati oli 28. kõik laekunud. Ei tahaks seda saada järgmise aasta tulusse... :-(


    Ei ole veel laekunud. Peaks ju olema 28.kuupäeval?
  • LHV kliendid peaksid selle kindlasti täna kätte saama. Eile oli tehnilisi probleeme intressimakse jõudmisega LHV-sse.
  • velvo
    Ei ole veel laekunud. Peaks ju olema 28.kuupäeval?
    Nüüd tõesti peab olema kõik korras! Tänan!
  • Inbankil on juba teist aastat järjest ainult 4000 euri sularaha kassas, mõnel mehel on rahakotis ka rohkem:D
  • Miks peaks sularaha kassas olema. Minu meelest näitab kassa minimaalne jääk pigem ettevõtte finantspuhtust!
  • PR: Inbank AS-i 2019. aasta teise kvartali majandustulemused


    Inbank jätkas 2019. aasta esimesel poolel tugevat kasvu kõigil neljal koduturul, kasvatades kuue kuu kokkuvõttes krediiditoodete müüki kokku 49 protsenti. Pea poole sellest kasvust moodustas laenumüük Poola turul, mis parandas oma tulemust aasta taguse perioodiga ligi 7 korda. Grupi laenuportfell kasvas aastaga 54,7 protsenti 275,6 miljoni euroni ning hoiuseportfell 71,3 protsenti 272,8 miljoni euroni.

    Inbanki esimese poolaasta krediiditoodete müügist andis Eesti üksus 45,7 miljonit, Leedu 43,3 miljonit, Läti 24,2 miljonit ja Poola 20,6 miljonit eurot. Võrreldes aasta varasemaga kasvas müük Poolas 588 protsenti, Eestis oli müügikasv 37, Lätis 32 ja Leedus 23 protsenti.

    „Poolaasta ja teise kvartali tugevad müügitulemused koos kasvuga kõigil koduturgudel vastasid igati ootustele. Võrreldes eelmise aasta samade kuudega on müük kasvanud ligi 50% ning eriti hea meel on meil Poola filiaali üle,“ kommenteeris Inbanki juhatuse esimees Jan Andresoo. „Need tulemused kajastavad positiivset ja efektiivset dünaamikat, mille suunas oleme juba mõnda aega töötanud.”

    Inbanki teise kvartali koondkasum oli 2,27 miljonit ning kuue kuu lõikes ligi 4,29 miljonit eurot. Mullu teises kvartalis oli koondkasum 0,88 miljonit ning esimesel poolaastal 4,79 miljonit eurot. „Siinkohal on oluline ära mainida tulemusi mõjutanud ühekordsed sündmused, nagu näiteks Coop Panga aktsiate ümberhindamine 0,3 miljoni euro väärtuses ja 0,3 miljoni euro väärtuses eelmistele perioodidele omistatava edasilükkunud tulumaksu vara arvele võtmine,“ märkis Andresoo.

    Esimese poolaasta olulisimate arengutena tõi Andresoo välja tootearendused ja -uuendused ning kõrge potentsiaaliga koostöö Poola makselahenduste pakkujaga PayU. „Meie tootearenduse missiooniks on kaubanduse lihtsustamine ja partnerite müügikasvu toetamine ning töötame kogu meeskonnaga selle nimel, et juba aasta lõpus uusi lahendusi turule tuua,“ lausus Andresoo. „Teiseks märkimisväärseks sammuks on koostöö algus e-makselahenduste pakkujaga PayU, mille abil muutusid meie teenused kättesaadavaks tuhandetele e-poodidele 40 miljoni tarbijaga Poola turul.“

    Andresoo tõi olulise arendustegevusena välja ka jätkuvad ettevalmistused filiaali avamiseks Leedus, sh on Inbank esitanud Eesti Finantsinspektsioonile selleks vajaliku dokumentatsiooni.

    „Mullu sisenesime Leetu Mokilizingase omandamisega ning nüüd valmistume järgmise sammuna Inbanki lansseerimiseks. Leetu laienemine avab meile veel ühe hoiuste kaasamise turu ja aitab tagada Inbanki finantseerimiskanalite mitmekesisust,” märkis Jan Andresoo.

    Inbank võttis II kvartalis vastu ka strateegilise otsuse müüa oma 7,94 protsendiline osalus Coop Pank AS-is, millest saadavad vahendid investeerib Inbank rahvusvahelisse kasvu.

    Inbanki olulisemad finantsnäitajad seisuga 30. juuni 2019
    * Bilansimaht 338,2 miljonit eurot
    * Laenuportfell 275,6 miljonit eurot
    * Hoiuste maht 272,8 miljonit eurot
    * Koondkasum 4,29 miljonit eurot
    * Omakapital 40,66 miljonit eurot
    * Omakapitali puhastootlikkus 22,5%

    Inbanki 2019. aasta esimese kuue kuu aruanne on leitav siit. (PDF)

    Inbank on tarbimisfinantseerimisele keskendunud digitaalne pank, mis lisaks tegutsemisele Balti riikides ja Poolas kaasab hoiuseid ka Saksamaal, Austrias ja Hollandis. Inbankil on enam kui 1 500 aktiivset koostööpartnerit ning 500 000 aktiivset kliendilepingut. Inbanki võlakirjad on noteeritud Nasdaq Tallinna börsi Balti võlakirjade nimekirjas.
  • Lisainformatsiooni Investori infolehelt:

    Inbanki grupp







    (Omakapital 30.JUN.2019 seisuga = 40.66m EUR & Bilansimaht = 338.2m EUR & Omakapitali puhastootlikkus = 22.5%)



    Koondkasum (mln eurot)


    (Koondkasum 30.JUN.2019 seisuga = 4.29m EUR)




    Laenu- (<--) ja hoiuseportfelli (-->) areng (mln eurot)


    (Laenuportfell 30.JUN.2019 seisuga = 275.6m EUR & hoiuste maht = 272.8m EUR)
  • Inbank AS plaanib allutatud võlakirjade emissiooni kogumahuga 8 miljonit eurot lunastamistähtajaga 10 aastat ennetähtaegse lunastamistähtajaga viie aasta möödudes.
    Allutatud võlakirjad on plaanis noteerida Nasdaq Tallinna börsi Balti võlakirjade nimekirjas 2019. aasta lõpuks.
    Börsiteade.
  • Huvitav, kas see tähendab avalikku emissiooni või pigem kinnist ning hiljem lihtsalt võlakirjad noteeritakse?
  • Eeldaks, et see tähendab pigem ikkagi avalikku emissiooni kui seda pole eraldi ära märgitud, et tuleb mitte-avalik.
  • Alates tänasest saab märkida Inbanki allutatud võlakirju.
    Avaliku pakkumise teade

    Inbank pakub avalikult kuni 6500 võlakirja nimiväärtusega 1000 eurot, intressimääraga 6,0% aastas ja lunastustähtajaga 19.12.2029. Inbankil on õigus ülemärkimisel mahtu suurendada kuni 8000 võlakirjani. Finantsinspektsiooni nõusolekul on õigus lunastada võlakirjad 5 aasta pärast (19.12.2024).
    Intressimaksed toimuvad kord kvartalis alates 2020-st aastast (28. märts, 28. juuni ja 28. september ja 28. detsember)

    Märkimisperiood algas 3. detsembril 2019 kell 10.00 ning lõppeb 13. detsembril 2019 kell 16.00.

    LHV kliendid saavad võlakirja märkida kliendikontorites ja internetipangas Raha kasvatamise menüüs Väärtpaberite märkimine alajaotuses.
  • Tere Sander!

    Palju LHV-s märkimine maksab?
  • Märkimise teenustasu on tavapärane 3 eurot korralduse kohta.
  • Tere!

    Kas ettevõtte kaudu võlakirjade märkimiseks on vaja LEI koodi?
  • Johhan
    Tere!

    Kas ettevõtte kaudu võlakirjade märkimiseks on vaja LEI koodi?


    Börsilt väärtpaberite ostmiseks on vaja jah LEI koodi ettevõttele.
  • Sander Pikkel
    Alates tänasest saab märkida Inbanki allutatud võlakirju.
    Avaliku pakkumise teade

    Inbank pakub avalikult kuni 6500 võlakirja nimiväärtusega 1000 eurot, intressimääraga 6,0% aastas ja lunastustähtajaga 19.12.2029. Inbankil on õigus ülemärkimisel mahtu suurendada kuni 8000 võlakirjani. Finantsinspektsiooni nõusolekul on õigus lunastada võlakirjad 5 aasta pärast (19.12.2024).
    Intressimaksed toimuvad kord kvartalis alates 2020-st aastast (28. märts, 28. juuni ja 28. september ja 28. detsember)

    Märkimisperiood algas 3. detsembril 2019 kell 10.00 ning lõppeb 13. detsembril 2019 kell 16.00.

    LHV kliendid saavad võlakirja märkida kliendikontorites ja internetipangas Raha kasvatamise menüüs Väärtpaberite märkimine alajaotuses.

    Tuletan meelde, et kes soovib Inbanki allutatud võlakirjade märkimises osaleda, peaks seda tegema täna enne kella 16.00-t.
  • Inbanki allutatud võlakirjade märkimisest võttis kokku osa 1348 investorit märkides kokku 38 miljoni euro eest Inbanki allutatud võlakirju. Emissiooni esialgne maht märgiti seega 5,8 korda üle.
    Inbanki nõukogu otsustas jaotada allutatud võlakirjad investorite vahel järgmiste põhimõtete järgi:
    • kõik sama märkija poolt tehtud märkimiskorraldused summeeriti;
    • maksimaalne märkimise summa investori kohta on 500 000 eurot;
    • kuni 2000 euro suurused märkimised rahuldati täies mahus;
    • Inbanki aktsionäridele jaotati 35% nende märgitud mahust, mis on suurem kui 2000 eurot;
    • Inbanki olemasolevatele võlakirjainvestoritele ja institutsionaalsetele investoritele jaotati 25% nende märgitud mahust, mis on suurem kui 2000 eurot;
    • ülejäänud investoritele jaotati 8,63% nende märgitud mahust, mis on suurem kui 2000 eurot;
    • komakohtadega võlakirjade arv ümardati allapoole lähima täisarvuni;
    • 1348 märkijast said 26% võlakirju soovitud mahus, 74% investoritele jaotati nende soovist vähem võlakirju.

    Võlakirjad kantakse investorite väärtpaberikontodele 19. detsembril 2019. Võlakirjad noteeritakse ja kauplemist alustatakse Nasdaq Tallinna Börsi Balti võlakirjade nimekirjas 20. detsembril 2019 või sellele lähedasel kuupäeval.

    Börsiteade.
  • AS-i Inbank allutatud võlakirjade esimeseks noteerimis-/kauplemispäevaks on 20. detsember 2019. a. või ettenägematutel asjaoludel sellele lähedane järgnev kuupäev.
  • Kas intresse seekord ei maksta?
    Ei ole nagu selle kohta infot saanud.
  • Solitary
    Kas intresse seekord ei maksta?
    Ei ole nagu selle kohta infot saanud.


    Minu viga. Eeldasin millegipärast, et intressimaksed toimuvad 19-ndal kuupäeval aga siiski 28-ndal kuupäeval.
  • Inbank emiteeris 8 miljoni euro eest uusi aktsiaid
    AS Inbank emiteeris praegustele aktsionäridele ja uutele investoritele suunatud emissiooni kaudu 516 130 uut aktsiat. Emissioon lõppes 9. novembril 2020 ning märkimise tulemusena otsustas Inbanki nõukogu emiteerida 28 investorile kokku 8 miljoni euro eest uusi aktsiaid.

    Ühe pakutud aktsia hind oli 15,50 eurot, millest 0,10 eurot moodustas nimiväärtus ja 15,40 eurot ülekurss. Uute aktsiate emiteerimise tulemusena saab pärast aktsiakapitali suurendamise registreerimist Eesti äriregistris Inbanki aktsiakapitali suuruseks 961 053 eurot. Aktsiate koguarv ulatub pärast emissiooni 9 610 530-ni. Inbanki omakapitali turuväärtuseks on uute aktsiate emiteerimise järel 149 miljonit eurot.



    Samal ajal eilse kuupäeva seisuga Balti turgudel noteeritud finantssektori aktsiate turuväärtused (miljonites):
    • LHV1T: 442,37m
    • SAB1L: 266,12m
    • INBANK OLEKS SIIN: 150m
    • CPA1T: 97,69m
    • IVL1L: 84,03m
    • EFT1T: 74,74m
    • INR1L: 26,6m
    • INL1L: 16,0m
    • NEOFI: 10,19m
  • Alates tänasest saab märkida Inbanki allutatud võlakirju.
    Avaliku pakkumise teade

    Inbank pakub avalikult kuni 12 000 võlakirja nimiväärtusega 1000 eurot, intressimääraga 5,5% aastas ja lunastustähtajaga 15.12.2031. Inbankil on õigus ülemärkimisel mahtu suurendada kuni 18 000 võlakirjani. Finantsinspektsiooni nõusolekul on õigus lunastada võlakirjad igal ajal pärast 5 aasta möödumist emiteerimisest.
    Intressimaksed toimuvad kord kvartalis alates 2022. aastast (28. märts, 28. juuni ja 28. september ja 28. detsember).

    Märkimisperiood algas 30. novembril 2021 kell 10.00 ning lõppeb 9. detsembril 2021 kell 16.00.

    LHV kliendid saavad võlakirja märkida kliendikontorites ja internetipangas Raha kasvatamise menüüs Väärtpaberite märkimine alajaotuses.

    Otselink märkimisele ->
  • Kas keegi oskab öelda, et mis Inbanki krediidireiting on? Teistele nagu Coop, LHV ja Citadele on vastavat infot lihtne leida - Inbanki puhul andis otsing tulemuseks ainult Inbank Ltd, mis asub Venemaal ja reiting on "outlook negative".
  • Millal saab LHVs uue VKga ordereid juba sisestada? Täna peale 16 või alles homme?
  • Üldiselt oleme pärast arveldust lubanud ehk antud juhul homsest.
  • "Sander Pikkel"
    Üldiselt oleme pärast arveldust lubanud ehk antud juhul homsest.


    Inbank puudub Powertraderis
  • Võlakirjad võiksid sinna lisanduda alates 10.40 paiku. Seni saab hinda jälgida: https://fp.lhv.ee/market/baltic
  • AS Inbank emiteeris 6 miljoni euro eest uusi aktsiaid
    AS Inbank emiteeris praegustele aktsionäridele ja uutele investoritele suunatud emissiooni kaudu 266 667 uut aktsiat. Emissioon lõppes 30. detsembril 2021 ning märkimise tulemusena otsustas Inbanki nõukogu emiteerida 45 investorile kokku 6 miljoni euro eest uusi aktsiaid.

    Ühe pakutud aktsia hind oli 22,50 eurot, millest 0,10 eurot moodustas nimiväärtus ja 22,40 eurot ülekurss. Uute aktsiate emiteerimise tulemusena saab pärast aktsiakapitali suurendamise registreerimist Eesti äriregistris Inbanki aktsiakapitali suuruseks 996 719,70 eurot. Aktsiate koguarv ulatub pärast emissiooni 9 967 197-ni. Inbanki omakapitali turuväärtuseks on uute aktsiate emiteerimise järel 224 miljonit eurot.

    Inbanki tegevjuhi ja juhatuse esimehe Priit Põldoja sõnul oli aktsiaemissiooni eesmärgiks kapitalistruktuuri tugevdamine ja mitmekesistamine, et toetada panga rahvusvahelist kasvu.


    Samal ajal eilse kuupäeva seisuga Balti turgudel noteeritud finantssektori aktsiate turuväärtused (miljonites):
    • LHV1T: 1331,9m
    • SAB1L: 457,8m
    • CPA1T: 271,9m
    • INBANK OLEKS SIIN: 224m
    • IVL1L: 197,6m
    • EFT1T: 118,7m
    • DGR1R: 64,4m
    • INL1L: 23,0m
    • INR1L: 18,5m
    • NEOFI: 11,4m
  • https://www.inbank.ee/volakirjad

    9% võlakirjaga on välja tulnud
  • https://www.inbank.ee/volakirjad
    Inbanki võlakirjade märkimine algab 29. novembril kell 10 ja lõpeb 8. detsembril kell 16.
    Võlakirjad emiteeritakse 13. detsembril 2023 või sellele lähedasel kuupäeval ja kauplemine börsil algab 14. detsembril 2023.
  • https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b4aaee035f4c7dc9dfa9e7418d74c9a77&lang=et&src=listed
    uudiste all oli:
    Pakkumise peamised tingimused

    Pakkumise raames pakub Inbank 6000 allutatud võlakirja „EUR 9,0 Inbank allutatud võlakiri 23—2033“ lunastamistähtajaga 13.12.2033 ja kvartaalselt makstava fikseeritud intressimääraga 9% aastas. Võlakirjade ülemärkimise korral on Inbankil õigus suurendada Pakkumise mahtu ning lasta välja lisaks kuni 6000 võlakirja, mille tulemusel suureneks võlakirjade koguarv kuni 12 000-ni. Allutatud võlakirju pakutakse hinnaga 1000 eurot ühe võlakirja kohta. Allutatud võlakirjad registreeritakse Nasdaq CSD SE-s ISIN koodi EE3300003714 all.

    Võlakirjade märkimisperiood algab 29. novembril 2023 kell 10.00 ja lõpeb 08. detsembril 2023 kell 16.00. Pakkumine on suunatud jae- ja institutsionaalsetele investoritele Eestis. Lisaks võidakse võlakirju pakkuda kutselistele investoritele või suunatud pakkumisena Eestis ja väljaspool Eestit kooskõlas määruse 2017/1129/EL artikli 1(4) punktidega (a) ja (b).

    Allutatud võlakirjade näol on tegemist Inbanki tagamata võlakohustusega investori ees. Võlakirjade allutatus tähendab, et Inbanki likvideerimise või pankroti korral muutuvad kõik allutatud võlakirjadest tulenevad nõuded sissenõutavaks ja rahuldatakse alles pärast kõigi allutamata tunnustatud nõuete täielikku rahuldamist vastavalt kohalduvatele õigusaktidele. Muuhulgas tuleb allutatud võlakirjade puhul arvestada kohustuste ja nõudeõiguste allahindamise ja teisendamise riskiga (bail-in risk).

    Pakkumise täpsemad üksikasjad on kirjeldatud Prospektis ja Prospekti kokkuvõttes.

    Pakkumise ajakava

    29.11.2023 kell 10.00 Märkimisperioodi algus
    08.12.2023 kell 16.00 Märkimisperioodi lõpp
    11.12.2023 või sellele lähedane kuupäev Allutatud võlakirjade jaotustulemuste avalikustamine
    13.12.2023 Pakkumise arveldus
    14.12.2023 või sellele lähedane kuupäev Eeldatav allutatud võlakirjade noteerimine ja kauplemise alustamine Nasdaq Tallinna Börsi Balti võlakirjade nimekirjas
  • "TNT"
    Kitsid on need inbanki vennad.


    Ei teagi, lahkemad kui Bigbanki mehed.

    Pakkumise raames pakub Inbank 6000 allutatud võlakirja „EUR 9,0 Inbank allutatud võlakiri 23—2033“ lunastamistähtajaga 13.12.2033 ja kvartaalselt makstava fikseeritud intressimääraga 9% aastas. Võlakirjade ülemärkimise korral on Inbankil õigus suurendada Pakkumise mahtu ning lasta välja lisaks kuni 6000 võlakirja, mille tulemusel suureneks võlakirjade koguarv kuni 12 000-ni.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon