DelfinGroupi (DGR1R) võlakirjad - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

DelfinGroupi (DGR1R) võlakirjad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kelle jaoks riigi pakutav 3,3% jääb liiga väikeseks, saab alates 2. septembrist vaadata DelfinGroupi 10% tootlusega võlakirjade poole.

    ***
    Pressiteade
    28.08.2024

    DelfinGroup pakub 10% intressimääraga võlakirju

    Läti finantsettevõtte DelfinGroup sai Läti keskpangalt loa emiteerida 15 miljoni euro väärtuses fikseeritud 10% aastase intressimääraga ja igakuise intressi väljamaksega võlakirju. Balti riikide jae- ja institutsionaalsed investorid saavad võlakirju märkida 2. septembrist kuni 16. septembrini 2024.

    DelfinGroupi juhatuse esimehe Didzis Ādmīdiņše sõnul on ettevõte on olnud järjepidevalt kasumlik alates selle loomisest 2009. aastal ning käesoleva aasta teise kvartali tulemused kinnitavad ettevõtte stabiilset kasvu. “Tulud kasvasid 24% ja kasum ulatus 2,3 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 18%," sõnas Ādmīdiņš.

    "DelfinGroupil on võlakirjaturul tegutsemise edukas kogemus alates 2013. aastast, kuid seekordne võlakirjaemissioon on esimene kord, kui viime läbi avaliku pakkumise kõigis kolmes Balti riigis. Avalik pakkumine võimaldab meil jätkuvalt kasvada, laiendada oma investorite baasi ning tugevdada turupositsiooni. Emissioon eristub ka selle poolest, et maksame investoritele intressi igakuiselt, pakkudes sellega stabiilset ja prognoositavat sissetulekut. Pakume võlakirju väikseima nimiväärtusega 100 eurot, et teha need kättesaadavaks laiemale jaeinvestorite ringile, pakkudes kuid samal ajal ka institutsionaalsetele investoritele võimalust osaleda," märkis Ādmīdiņš.

    Võlakirjaemissioonist kaasatud vahendeid kasutatakse ettevõtte olemasolevate võlakirjade ja kohustuste refinantseerimiseks. Võlakirjaemissiooni korraldaja on AS Signet Bank ja nende kauplemine on planeeritud Nasdaq Riia börsil Balti reguleeritud ettevõtete võlakirjade turul. Eestis on pakkumise müügiagent LHV Pank.

    Pakkumise põhitingimused

    Lätis, Leedus ja Eestis toimuva avaliku pakkumise käigus pakub DelfinGroup investoritele võimalust osta 150 000 võlakirja nimiväärtusega 100 eurot, fikseeritud intressimääraga 10% ja tähtajaga neli aastat. Märkimine on avatud nii jae- kui ka institutsionaalsetele investoritele. Märkimisperiood on kaks nädalat, mis algab 2. septembril ja lõpeb 16. septembril 2024.

    Pakkumise ajakava

    Pakkumisperioodi algus - 2. september 2024 kell 10.00 (GMT+2)
    Pakkumisperioodi lõpp – 16. september 2024 kell 14.00 (GMT+2)
    Tulemuste teatavaks tegemine – 17. september 2024
    Võlakirjade jaotus - 20. september 2024

    DelfinGroup emiteeris võlakirju esmakordselt 2013. aastal. Alates 2021. aastast on ettevõtte aktsiad kaubeldavad Nasdaq Balti põhinimekirjas.

    AS DelfinGroup on litsentseeritud tehnoloogiapõhine finantsteenuste ettevõte, mis asutati 2009. aastal ning tegutseb kaubamärkide Banknote ja VIZIA all. Ettevõte arendab ja pakub pidevalt tarbimis- ja pandilaene, pensionäridele välja töötatud laene, „osta kohe, maksa hiljem“ laenu, samuti kasutatud kaupade müüki nii veebis kui ka enam kui 90 esinduses üle Läti. Alates 2014. aastast on AS DelfinGroup Nasdaq Riia börsil tuntud võlakirjade emiteerijana ja alates 2021. aastast Balti Põhinimekirja aktsiaemitendina. Ettevõte maksab regulaarselt oma aktsionäridele dividende. Ettevõtte jätkusuutlikkus põhineb keskendunud ettevõtte juhtimisel, fintech-innovatsioonil, vastutustundlikul laenamisel, finantskaasamisel ja ringmajanduse soodustamisel.

    Lisainformatsioon:

    Linda Eltermane
    DelfinGroupi PR-juht
    E-post: linda.eltermane@delfingroup.lv

    Kohustustest loobumine: Käesolev teadaanne on prospektimääruse kohaselt tasuta turundusteade ega kujuta endast investeerimisnõustamist ega pakkumist. Siin esitatud teave sisaldab üldisi tulevikku suunatud avaldusi AS DelfinGroup kavandatava võlakirjade avaliku pakkumise kohta. Iga investeerimisotsus peab põhinema põhiprospektil, mille on kinnitanud Läti Pank. Kinnitatud prospekt avaldatakse ASi DelfinGroup veebilehel, kui see on kättesaadav.
  • Banknote ? RTVI teatab, et Venemaal on uurimise all salapärane firma Banknota poolaasta kasumiga 3,4 triljonit rubla.
  • "Marbella112"
    Banknote ? RTVI teatab, et Venemaal on uurimise all salapärane firma Banknota poolaasta kasumiga 3,4 triljonit rubla.


    DelfinGroupil pole selle ettevõttega vähimatki pistmist. Tõenäoliselt lihtsalt sarnane nimi.
  • Selle firma teema juba on siin, milleks 2. veel algatada...kasuta otsingut
  • "opex"
    Selle firma teema juba on siin, milleks 2. veel algatada...kasuta otsingut


    Tänan soovituse eest. Ettevõte pakub esimest korda avalikult võlakirju (varem on olnud ainult suunatud emissioonid). Eelmised teemad siin foorumis on puudutanud aktsiate pakkumisi (IPO ja suuromanike müük). Moderaatorid saavad lõimed kokku tõsta, kui peavad vajalikuks.
  • pakkumise ajakavas puudub info millal võlakirjadega kauplemine börsil algab?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon