SEB Corporate Bond Fund EUR - Traditsioonilised fondid - Turud ja hinnad - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Turud ja hinnad Traditsioonilised fondid

SEB Corporate Bond Fund EUR

 

Fondi eesmärk

SEB Corporate Bond Fundi investeerimisportfell sisaldab peamiselt Euroopa kommertspabereid ja teisi võlainstrumente. Lubatud on investeeringud ka valitsus- ja munitsipaalvõlakirjadesse. Investeeritakse vaid investeerimisjärgu võlakirjadesse, st võlakirja väljalaskja ehk emitendi krediidireitingu nõutav vahemik on AAA kuni BBB.

Fondi meeskond usub, et kommertspaberid kui varaklass pakub head tootluse võimalust hästi tasakaalustatud riskitaseme juures.

Võlakirjafondid on üldiselt madalama riskitasemega kui aktsiafondid. Võlakirjafondid, mis investeerivad kommertspaberitesse, on suurema riskiga võrreldes valitsusvõlakirjadesse investeeriva fondiga. SEB Corporate Bond Fundi investoritel tuleb arvestada investeeringu väärtuse vähenemisega tõusvate intressimäärade tingimustes.

Fond on mõeldud investoritele, kelle eesmärk on investeeritud kapitali kasvatamine peamiselt Euroopa kommertspaberitesse investeeriva fondi kaudu.

Soovituslik minimaalne investeerimisperiood on kolm aastat. Investorid võtavad riski, et nad saavad tagasi väiksema summa, kui algselt investeerisid.

OSTAN / MÜÜN
Puhasväärtus: 1.6670 EUR
Põhiteabe dokument

Olulisemad faktid

Fondivalitseja: SEB Investment Management AB                                                                     ISIN: LU0133008952

Asutatud: 2001

Valitsemistasu 0,7%

 

Depositoorium: Skandinaviska Enskilda Banken S.A Registripidaja: The Bank of New York Mellon (Luxembourg) S.A.

Minimaalne tehingusumma 100 EUR

Dividendid reinvesteeritakse

Fondi nimetus Valuuta Hind Tootlus, % (3 ja 5 aasta tootlus aasta baasil)
     1 p    YTD      1 a      3 a      5 a
SEB Corporate Bond Fund EUR EUR 1.6670 -0.95 0.24 7.34 -1.98 -0.55

Fondi tingimused, prospekti ja muu info leiad SEB veebilehelt.

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon