LHV Pank avab Tartus oma esinduse - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank avab Tartus oma esinduse

LHV Pank

30.09.2010 12:09

Homme, 1. oktoobril avab Tartu kesklinnas, Kaluri 2 III korrusel uksed LHV Panga kohalik esindus.LHV Panga Tartu esinduse 90 ruutmeetril hakkavad tööle peale juhataja Veronika Saare veel investeerimiskonsultant Taavi Tuur ja LHV Varahalduse kliendihaldur Juliet Mason, kes nõustab pensioni II samba kliente. Kontor on avatud tööpäeviti kell 10 -18. Oodatud on nii eraisikud kui ka ärikliendid.

„Usume, et meie esindus Tartus muudab klientidele asjaajamise pangaga mugavamaks, kiiremaks ja paindlikumaks ning meid leiavad ja külastavad ka need, kes on tundnud huvi LHV Panga teenuste vastu, kuid pole leidnud aega või võimalust Tallinnasse tulla,” ütles LHV Panga turundus- ja meediasuhete juht Andres Kask.

Tartus alustab seminaridega ka LHV Investeerimiskool. Kõik, kel soovi ja huvi oma teadmisi investeerimisest täiendada, on oodatud. Esimene seminar toimub 6. oktoobril hotell Tartu konverentsikeskuse suures saalis kell 17.30. Seminaridele saab registreerida aadressil www.lhv.ee/kool.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 omab LHV Pank krediidiasutuse tegevusluba. LHV grupi ettevõtetes töötab kokku üle 100 inimese.


Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon