LHV Trader - Uudised - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Uudised LHV Trader

Kevin Koik 21.04.2021 09:04

Professionaalsete turuosaliste käitumise juures on üks oluline tehingute tegemise põhjus riskimaandamine. Olgu selleks siis välisvaluutas arveldav kuid eurodes kulutusi tegev ettevõtja või vilja kasvatav põllumees – mõlemad soovivad end kaitsta ootamatu hinnakõikumise eest. LHV Trader pakub nii mõnegi võimaluse, kuidas seda läbi tuletisinstrumentide teha saab.

Nelli Janson 12.06.2018 09:15

Kes elus esimest korda soovib osta aktsiaid, siis võib kogu protseduur esialgu üsna segane tunduda. Millist orderitüüpi kasutada? Mis vahe on turuorderil ja limiitorderil? Kaua need kehtivad? Neile ja paljudele teistele küsimustele leiame alljärgnevalt ka vastused.

Nelli Janson 18.05.2018 11:30

Kes on vähemalt ühe aktsiatehingu oma elus börsil teinud, teab juba, et aktsiahind on selles protsessis väga oluline. Kust hinnainfot saab, palju see maksab ja kas seda vajab iga investor – neile küsimustele leiame alljärgnevalt erinevate platvormide ja börside lõikes ka vastused.

Sander Pikkel 05.06.2017 10:33

Laupäevasel Äripäeva poolt korraldatud seminaril tutvustas Eestis elanud ja õppinud psühhiaatriakraadiga doktor Alexander Elder oma kauplemissüsteemi. LHV Traderis on võimalik kasutada enamust tema poolt kasutatud indikaatoreid. Järgnevalt teeme lühikese ülevaate vastavatest seadistustest.

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon