Uudised ja turud - Uudised - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Uudised Uudised ja turud

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 23.10.2023 otsustega nr 4.1-1/119, nr 4.1-1/120 ja nr 4.1-1/121 kooskõlastati vastavalt fondide LHV Täiendav Pensionifond, LHV Pensionifond Roheline Pluss ning LHV Pensionifond Indeks Pluss tingimuste muudatused.

Märtsis tehti LHV tellimusel Kantar Emori uuring, millest selgub, et hoolimata nõrgemast majanduskeskkonnast ja kõrgemate intressimäärade mõjust kinnisvaraturule peetakse investeeringut üürikorterisse sama ligitõmbavaks kui aktsiaportfelli omamist.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et alates 01.09.2022 muutuvad LHV Pensionifondi XL, LHV Pensionifondi L, LHV Pensionifondi M, LHV Pensionifondi S ja LHV Pensionifondi XS  ning LHV Pensionifond Roheline prospektid.

Käesolevaga teatab Aktsiaselts LHV Varahaldus vastavalt IFS § 40 lõikes 4 toodule, et alates 17.02.2021 muutuvad LHV Pensionifondi Indeks ja LHV Pensionifondi Indeks Pluss tingimused ja prospektid.

Alates 3. septembrist 2020 kehtivad kontohalduritele, kes vahendavad Euroopa Majanduspiirkonnas  registreeritud ning seal kauplevaid väärtpabereid, SRDII direktiivi nõuded (Shareholder rights directive II). Kuna LHV Pank pakub oma klientidele väärtpaberikontosid ning Euroopa Majanduspiirkonnas registreeritud aktsiate hoidmist, kohalduvad uued regulatiivsed nõuded ka LHV Pangale.

Investeerimisel on väga palju erinevaid võimalusi, kuhu oma raha paigutada. Valik langetatakse sageli vastavalt investori riskiisule. Üheks madala riski ja fikseeritud tuluga instrumendiks on võlakirjad.

Seoses välismaakleri vahetusega lähevad LHV maaklerid ajutiselt üle väärtpaberikonto klientide välisaktsiate tehingukorralduste manuaalsele täitmisele. Osaliselt manuaalne maaklerteenus rakendub lähiajal. Seetõttu võib väärtpaberikonto klientide orderite täitmine muutuda mõnevõrra aeglasemaks. Muudatus ei mõjuta tehinguid Balti väärtpaberitega, mis toimuvad jätkuvalt automaatselt. Samas oleme sunnitud ajutiselt peatama aktsiate lühikeseks müügi võimaluse LHV väärtpaberikontol.

LHV klientide üks lemmikaktsia Apple avaldab homme, 30.10, pärast börsi sulgumist oma neljanda kvartali tulemused. Küsimus kõigi peades on järgmine, kas ettevõtte tulemused suudavad toetada aktsia hinda, mis on aasta algusest tõusnud juba 59%?

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et alates 02.05.2019 muutub LHV Pensionifondi Eesti, LHV Pensionifondi XL, LHV Pensionifondi L, LHV Pensionifondi M, LHV Pensionifondi S ja LHV Pensionifondi XS prospekt.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et alates 22.01.2019 muutub LHV Pensionifondi Eesti, LHV Pensionifondi XL, LHV Pensionifondi L, LHV Pensionifondi M, LHV Pensionifondi S ja LHV Pensionifondi XS prospekt.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 8. oktoobri 2018. a otsustega nr 4.1-1/134 ja 4.1-1/135 kooskõlastati vastavalt LHV Pensionifondi S ja LHV Pensionifondi XS tingimuste muudatused.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 16. oktoobri 2017. a otsustega nr 4.1-1/185 kooskõlastati LHV Pensionifondi Intress Pluss tingimuste muudatused.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 11. septembri 2017. a otsustega nr 4.1-1/154, 4.1-1/151, 4.1-1/152, 4.1-1/153 ja 4.1-1/155 kooskõlastati vastavalt LHV Pensionifondi XL, LHV Pensionifondi L, LHV Pensionifondi M, LHV Pensionifondi S ja LHV Pensionifondi XS tingimuste muudatused.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 7. augusti 2017. a otsustega nr 4.1-1/123 kooskõlastati eurofondi LHV Maailma Aktsiad Fondi tingimuste muudatused.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 7. augusti 2017. a otsustega nr 4.1-1/121 kooskõlastati LHV Pensionifond Indeks Pluss tingimuste muudatused.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 7. augusti 2017. a otsustega nr 4.1-1/122 kooskõlastati LHV Pensionifond Indeks tingimuste muudatused.

LHV pensionifondid ja kinnisvara investeerimise ja arendamisega tegelev Lumi Capital OÜ alustavad investeerimist Tallinnasse rajatavatesse üürimajadesse. Esimeses etapis ehitatakse Põhja-Tallinnas Manufaktuuri kvartalisse kaks üürimaja, kuhu on planeeritud 127 ühe-, kahe- ja kolmetoalist korterit, parkimismaja ning suur sisehoov.

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) viis läbi 10-aastase tähtajaga võlakirja emissiooni summas 48,5 miljonit eurot, mille märkijaks said LHV pensionifondid.

15. mail 2017 andis Finantsinspektsioon loa LHV Pensionifondi 100 Pluss (endise nimega Vabatahtlik Pensionifond Danske Pension 100 Pluss) ühinemiseks LHV Täiendava Pensionifondiga.

Aktsiaselts LHV Varahaldus teatab, et Finantsinspektsiooni juhatuse 8. mai 2017. a otsustega nr 4.1-1/51 registreeriti vabatahtliku pensionifondi LHV Täiendav Pensionifond tingimuste muudatused.

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon