Mis toimub Balti turgudel? - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Mis toimub Balti turgudel?

LHV Pank

06.10.2010 09:01

Huvi eilse Balti turuseminari vastu kujunes oodatust suuremaks, mistõttu olime piiratud kohtade tõttu sunnitud registreerumise varakult sulgema. Et kõigil soovijatel oleks siiski võimalik meie Balti analüüsimeeskonda kuulama tulla, otsustasime täna, 6. oktoobril, seminari uuesti korrata. 

Seminaril anname ülevaate Balti väärtpaberiturgudel toimunust ning suundumustest. Võtame vaatluse alla ettevõtete viimased kvartalitulemused ning uudised, mis mõjutavad ettevõtteid tulevikus. Vaatleme konkreetseid ettevõtteid ning toome välja LHV soovituste tausta. Heidame pilgu erinevatele Eesti, Läti ja Leedu majandusnäitajatele ning  prognoosidele. Balti analüüsimeeskond toob välja oma lemmikud kohalikult turult ning vastab küsimustele, millal ja miks Balti turgudele investeerima peaks.

Seminar on suunatud nii alustavale kui juba edasijõudnud investorile, kes otsib konkreetseid ideesid ja praktilisi nõuandeid. Seminaril käsitletakse Balti investeerimisideesid.

Esinevad analüütikud Nils Vaikla ja Kristo Oidermaa

Balti turuseminar toimub LHV Panga kliendikontoris kolmapäeval, 6. oktoobril kell 18.00. Piiratud kohtade tõttu palume eelnevalt registreeruda siin

Tegemist on tasulise seminariga. Ühe seminari hind on ülekandega ette makstes või kohapeal100 krooni. (Tasumine ülekandega AS LHV Pank arvele 777000304644).




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon