Invalda AB aktsiate tagasiostmine - Uudised ja turud - Uudised - LHV finantsportaal

Invalda AB aktsiate tagasiostmine

LHV Pank

03.05.2012 18:33

Alates 02.05.2012 kuni 15.05.2012 on võimalik müüa Invalda AB aktsiaid, hind aktsia kohta on 10.358 LTL. Maksimum kogus müümiseks on 5 755 794 ja miinimum kogus 1 aktsiat.

LHV klientidel tuleb sisestada hiljemalt 15.05.2012 tühistamiseni aktsiate müügiorder, limiithinnaga 3 EUR. NB! veenduda, et linnuke kastist "Soovin edastada orderi automaatselt börsile" on eemaldatud.

https://newsclient.omxgroup.com/cdsPublic/viewDisclosure.action?disclosureId=503854&messageId=618213

Juhime Teie tähelepanu, et käesolevas kirjas antud informatsioon on vaid informatiivse tähendusega, põhinedes LHV-le kättesaadavatel andmetel. LHV ei garanteeri esitatu täpsust ega ajakohasust. Kuivõrd esitatud informatsioon võib olla ajas muutuv, ei vastuta LHV informatsiooni kasutusest tuleneva mistahes kahju eest. Enne LHV-le korralduse andmist peab Klient koostöös sõltumatu või vahetu allika või vahetu allika veebilehe kaudu jõudma järeldusele Kliendi parima huvide järgimiseks vajaliku tegevuse osas. LHV poolt antud informatsioon ei ole mingil juhul käsitletav investeerimis- ega kauplemissoovitusena.

NB! Selgituseks: kuna pakkumine on hinnaga valuutas LTL, aga väärtpaber arveldub EURis, siis teostatakse hiljem peale tehingute seteldamist konverteerimine.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon