Kuidas teha oma esimene valuutatehing? - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kuidas teha oma esimene valuutatehing?

11.09.2012 08:59

Tere tulemast meie uude kauplemismängu LHV Baltic FX Open 2012. Selles lühikokkuvõttes tutvustame, kuidas teha algust esimese tehinguga, kui sa pole varem LHV Brokeri kauplemisplatvormi kasutanud.

Pärast registreerimist saad oma postkasti kirja koos kasutajanime ja parooliga. Palun hoia neid hoolikalt, sest neid on mängu ajal vaja ja hiljem pole neid võimalik taastada. Kui sa pole veel mängule registreerunud, siis külasta www.lhv.ee/forex ja tee omale mängu jaoks konto.

Tehingute tegemine on kaasaegse tehnoloogia juures väga lihtne ja kauplemisplatvormide vahendusel on kaubeldavate finantsinstrumentide valik äärmiselt lai. LHV Baltic FX Open 2012 mängus piirdutakse ainult valuutade kauplemisega ja mäng toimub LHV Brokeri demo kauplemiskeskkonnas. Live kontol on kaubeldavate instrumentide valik laiem.

Tutvu LHV Brokeri võimalustega lähedamalt siin.

Me eeldame, et sa oled kauplemisplatvormi alla laadinud ja installeerinud või oled valmis kasutama veebipõhist platvormi. Kui sa seda veel ei ole teinud, siis kasuta alltoodud linke, et

laadida LHV Broker oma arvutisse; või

logi sisse LHV WebBrokerisse.

Lisaks on võimalik kaubelda ka mobiiltelefoni vahendusel, kuid selle kasutamist käesolevas juhendis ei kaeta.

See sissejuhatus on mõeldud eelkõige neile, kel puudub kauplemisplatvormi vahendusel tehingute tegemise varasem kogemus. Nende jaoks, kel juba on varasem kogemus, ei tohiks LHV Brokeri kasutamine väga keeruline olla.

Uutele kauplejatele oleme teinud kauplemisplatvormi seadistuse võimalikult intuitiivseks, et esimeste tehingute tegemine oleks nii lihtne kui võimalik. Lisaks oleme teinud ka lühivideo, kus näidatakse, kuidas toimub platvormi sisse logimine, seadistuse laadimine ja tehingu tegemine.

Laadi alla LHV Baltic FX Open 2012 platvormi eelseadistuse fail.

Soovitame kasutada seda seadistust läbi terve mängu perioodi.

Vaata lühikest videot, kuidas platvormi sisse logida, seadistus laadida ja esimene tehing teha.

WebBrokerisse sisse logimine ja seal tehingute tegemine on väga sarnane allalaetavas platvormis tehingute tegemisele. Ainus erinevus on see, et veebiversioonis ei ole seadisuste alla laadimine vajalik, sest see on sinna juba sisse ehitatud.

Kõikide küsimuste korral helistada nr 6800 420, kirjuta e-kiri aadressil maaklerid@lhv.ee või postita oma küsimus foorumisse kauplemismängu teema alla.

See uudis ei ole soovitus osta või müüa väärtpabereid või muid finantsinstrumente. Palun tutvu toote kasutustingimustega ja konsulteeri asjatundjaga.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon