Börsihai 2014 on alanud! - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Börsihai 2014 on alanud!

20.10.2014 10:10

Sügiseseks traditsiooniks saanud aktsiamäng „Börsihai“ on alanud. Virtuaalne kasumijaht algas 20. oktoobril ning mäng kestab kaks nädalat.

Börsihai on LHV Panga poolt korraldatav aktsiamäng, kus iga huviline saab virtuaalselt raha investeerides kogemuse võrra rikkamaks, seda ilma reaalseid riske võtmata.

Mängu alguses kantakse osaleja virtuaalportfelli 10 000 eurot, millele hakatakse igal tööpäeval lisama täiendavad 1000 eurot. Mängija eesmärgiks on seda Balti ja USA väärtpaberiturgudel võimalikult kasumlikult paigutada. Börsihai võidab osaleja, kes on 31. oktoobril pärast USA turgude sulgumist saavutanud portfelli suurima väärtuse.

Mängu osavõtjal on õigus luua tasuta üks virtuaalne portfell ning kaubelda Tallinna, Riia ja Vilniuse börsil põhinimekirjas olevate aktsiatega ning USA puhul aktsiatega (minimaalne turuhind 5 USD ja kolme kuu keskmine päevane kauplemismaht 100 000 aktsiat). Portfelli registreerimisel võib ära märkida ka meeskonna, et lihtsustada näiteks võistluskäigu jälgimist mõne organisatsiooni liikmete vahel.

Mängus osalemise motivaatoriks on kahtlemata ka auhind: esimest kohta premeeritakse Estraveli 3000-eurose kinkekaardiga, mille eest võib minna puhkama enda valitud sihtkohta. Esimese viiekümne hulka tulnud mängijaid saavad lohutusauhinnana investeerimisalase raamatu ja Börsihai diplomi. Lisaks loositakse kõigi vähemalt ühe tehingu teinud mängijate vahel välja 500-eurone Estraveli kinkekaart.

Mängule saab end registreerida kogu mänguperioodi jooksul: mine lehele www.lhv.ee/hai ja pane ennast mängule kirja! Lisaks võid vaadata Börsihai mängu tutvustust video kujul siit ja lühikest tehingu tegemise juhendit siit.

Soovime kõikidele edukat mängu!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon