Septembris muutuvad Danske pensionifondide nimed - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Septembris muutuvad Danske pensionifondide nimed

LHV

26.08.2016 12:09

Septembri algul muutuvad pensionifondide nimed nii, et viide Danskele kaob. Kliendi jaoks ei kaasne sellega mingeid lisategevusi ega kohustusi.

Alates 1. septembrist on II samba Danske pensionifondide nimed järgmised:

- LHV Pensionifond 25
- LHV Pensionifond 50
- LHV Pensionifond Intress

III samba fondide nimevahetus jõustub 6. septembril: uued nimed on LHV Pensionifond 100 Pluss ja LHV Pensionifond Intress Pluss.

Meeldetuletuseks Danske ja LHV pensionifondide ühinemise kohta: LHV Varahalduse ühinemine Danske Capitaliga vähendab pensionifondide tasusid, kuna tasud sõltuvad varahaldusfirma II samba fondide mahust kokku, mis on ühinemise tagajärjel suurem. Varahaldusfirmade ja sarnase strateegiaga fondide ühinemise tagajärjel langeb Danske suurimate pensionifondide Danske Pension 50 ja Danske Pension 25 klientide jaoks haldustasu ligi 20% rohkem kui see langeks ilma liitmiseta.

Ootuspäraselt toimub sarnase strateegiaga fondide ühinemine järgmise aasta mais.

Oma pensionifondi käekäiguga saad mugavalt tutvuda LHV pensioniveebis, põhipanga valikust olenemata. Sisselogimiseks kasutada ükskõik millise panga internetipanga paroole, ID-kaarti või Mobiil-IDd.


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon