Balti analüüsid maikuus tasuta - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Balti analüüsid maikuus tasuta

Benjamin Toomiste

02.05.2017 14:58

Ettevõtete põhjalik analüüs ja käekäigule hinnangu andmine, mille põhjal investeerimisotsuseid teha, nõuab väga palju aega ja suurt teadmistepagasit ning kogemust. Kuna kõikidel investoritel ja investeerimishuvilistel ei pruugi olla selliseid erialaseid teadmisi ega ka aega erinevaid ettevõtteid analüüsida, siis tihti kasutatakse selleks analüütikute abi.

Balti analüüsid teenus teeb investorile ja investeerimishuvilisele Balti börsiettevõtete jälgimise ja hindamise lihtsamaks. Analüüsikeskkonnast leiab igal hommikul Baltikumi tähtsamad majandusuudised, kõigi kaetavate Balti börsiettevõtete analüüsid ning kiirülevaated nende ettevõtete tegevusest. Analüüse ja ülevaateid antakse välja Balti analüüsid keskkonnas vähemalt korra finantsaruandluse perioodil ning olulise mõjuga sündmuste järgselt.

Lisaks on andmebaasis info kõikide LHV-s jälgitavate ettevõtete kohta, mis muu hulgas hõlmavad endas eelnevate aastate bilansse, kasumi- ja rahavoogudearuandeid kui ka tulevikuprognoose samade näitajate kohta. Olemasoleva info alusel võib iga investor juba ise oma investeerimisotsuse kujundada. Teenus on suunatud eraisikust ja juriidilisest isikust jaeinvestorile.

Teenuse kasutamiseks sõlmi kliendi- ja investeerimisteenuste leping LHV Pangas. Teenus maksab 5€ kuus ning hinnale lisandub käibemaks. Käesoleval kuul liitvuvatelt klientidelt maikuu eest tasu ei võeta.

Tallinna börsilt kaetavad ettevõtted: Arco Vara, Baltic Horizon Fund, Baltika, Harju Elekter, Linda Nektar, Merko Ehitus, Nordecon, Silvano Fashion Group, Tallink Grupp, Tallinna Kaubamaja Grupp, Tallinna Vesi

Riia börsilt kaetavad ettevõtted: HansaMatrix, Latvijas kugnieciba, Olainfarm, Valmieras stikla skiedra

Vilniuse börsilt kaetavad ettevõtted: Apranga, Klaipedos Nafta, Siauliu Bankas.

Artikkel on informatiivse eesmärgiga ja ei ole mõeldud soovitusena müüa või osta mainitud väärtpabereid.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon