Üle 15 000 inimese on käinud LHV seminaridel - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Üle 15 000 inimese on käinud LHV seminaridel

Sander Pikkel

30.05.2017 10:54

Shutterstock

Kauaoodatud kevade saabumisega sai läbi ka LHV Investeerimiskooli kevadhooaeg. Kui tavaliselt on ilus ilm seminaride osalusele halvasti mõjunud, siis sel aastal seda muret polnud. Osalejaid jätkus kuni mai lõpuni. Elatustaseme tõusust tingitud vaba raha ülejääki ilmestab nii eraisikute hoiuste kasv pangakontodel kui ka järjest suurenev huvi rahale suuremat tootlust leida. Viimane meelitas üle 1400 inimese külastama sel hooajal LHV seminare.

LHV maaklertegevuse juhi Alo Vallikivi sõnul on rõõmustav näha investorite huvi nii laiemate investeerimisteemade kui kitsamate, ainult konkreetsete ettevõtetega seotud seminaride vastu. Ta lisas, et investeerimsihuvi tõus on olnud märgatav juba paar aastat ning loodetavasti jätkub see ka tulevikus.

Kevadhooajale tavapäraselt oli suurem rõhk edasijõudnutele: rääkisime kauplemisest, kauplemisplatvormidest, tuletisinstrumentidest ja pikaajalisest investeerimisest. Jätkasime Investor kohtub seeriaga, kuhu kutsusime esinema Balti börsiettevõtete juhid. Seekord keskendusime kinnisvara ja ehitusettevõtetele. Külas käisid Arco Vara, Nordecon, Merko Ehitus, Baltic Horizon fond ja lisaks Läti elektroonikatootja HansaMatrix. Eelmisel kevadel alustatud üritusteseeria on investeerimishuviliste poolt hästi vastu võetud ja endale kindla kuuljaskonna leidnud. Jätkame sellega kindlasti järgmistel hooaegadel eesmärgiga enamus Tallinna börsi ettevõtteid endale külla meelitada. Võimalusel kutsume külla ka Riia ja Vilniuse börsidel noteeritud ettevõtete juhid.

Ühe uuendusena testisime seminaridest Facebooki otseülekannete tegemist. Kuna huvi ülekannete vastu oli suur, siis plaanime seda võimalust järgmistel hooaegadel aktiivsemalt kasutama hakata.

Kokku on LHV-s 16 aasta jooksul investeerimistarkust jagatud enam kui 15 000 inimesele ja ei ole näha huvi vaibumise märke. See on ligikaudu Rakvere linna elanike arvu jagu inimesi.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon