LHV Powertrader - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Powertrader

LHV

30.08.2017 10:23

LHV

POWERTRADER on LHV poolt pakutav süsteem, mis kuvab reaalajas Tallinna, Riia ja Vilniuse börsidel kaubeldavate väärtpaberite hindu, samuti ka börsiteateid ja -uudiseid.

Käesoleval hetkel on Powertrader Eestis parim reaalajas börsiinfo jälgimise võimalus. Miks?

1. Info mugav uuendamine

Powertrader on HTML5-l põhinev lahendus, mis teeb selle kättesaadavaks lisaks arvutile ka nutiseadmetest. Powertraderi avamiseks piisab veebilehitseja olemasolust.

 

2. Turusügavuse kuvamine

Ainult aktsiate ostu- ja müüginoteeringud ei anna investeerimishuvilisele veel piisavalt informatsiooni turul toimuva kohta. Powertrader`is kuvatakse aktsia tellimusraamatut reaalajas täpselt samal kujul kui seda näeb ka börsi liikme juures töötav ja börsile ordereid edastav maakler. Seega omab Powertrader`i kasutaja oma otsuste tegemisel võrdselt informatsiooni suurte turuosalistega.

 

3. Kauplemisvõimalus

Powertrader võimaldab LHV klientidel reaalajas esitatud informatsiooni põhjal koheselt sisestada korraldusi aktsiate ostuks või müügiks ja veenduda nende edastamises börsile ning võimalikus täitmises.

 

4. Kuidas kasutada?

Powertrader`it saavad tasuta kasutada investeerimisteenuste lepingu sõlminud LHV kliendid.

Kui oled juba LHV klient, siis vali internetipanga menüüst Raha kasvatamine -> Powertrader.

LHV kliendiks või kasutajaks saad ennast registreerida meie kodulehel.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon