Avati Eesti esimesed üürimajad Põhja-Tallinnas - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Avati Eesti esimesed üürimajad Põhja-Tallinnas

LHV

08.05.2019 16:04

Lumi Capital

Eesti esimesed professionaalse haldusteenusega üürimajad Lumi Kodud on pidulikult avatud. LHV pensionifondid ning kinnisvarainvesteeringute juhtimisega tegelev Lumi Capital avasid täna uksed ainulaadse kontseptsiooniga üürikodudesse.

Manufaktuuri elukvartalis asuvates Lumi Kodudes on 127 ühe-, kahe- ja kolmetoalist korterit, kuhu on sisse ehitatud integreeritud tehnikaga köök, vannituba koos mööbli ja pesumasinaga. Ülejäänud korteri saab üürnik vastavalt oma maitsele ise sisustada. Majade kompleksi kuulub veel parkimismaja, korvpalliplats, pingpongi laud ning mänguplatsi ja õunaaiaga avar sisehoov.

Elu- ja vannituba Lumi Kodudes (allikas Lumi Capital)

“Tänaseks oleme esimesest majast juba 75% välja üürinud. Meie korterite vastu tuntakse elavat huvi, sest samasugust uut täisteenusega üürikodu pole turult võtta,” sõnas Lumi Capitali üürimajade ärijuht Hannes Tall. “Meie üürnike jaoks on otsustavaks teguriks saanud Lumi Kodude kliendikesksus ning arvestamine üürniku soovidega”, lisas Tall. “Kui inimene soovib koera või kassi pidada, siis meie takistusi ei sea või kui on vaja abi pildi seina riputamisel, oleme kohe olemas,” loetles ärijuht Lumi Kodude eeliseid.

“Lumi Capital jätkab uute üürimajade investeeringute otsimist kõikjal Tallinnas, et luua uhiuusi üürikodusid, mille järele on nõudlust. Plaanime koostöös LHV pensionifondidega kasvatada üürimajade portfelli 500 korterini,” sõnas Lumi Capitali partner Martin Rekor.

"Usume, et Skandinaavia maades laialt levinud professionaalselt arendajalt kinnisvara üürimise mudel hakkab kanda kinnitama ka Eestis. Näiteks, kahele Soome suurimale pensionifondile kuulub ligi 6700 üürikorterit ning ka LHV pensionifondid näevad enda jaoks häid võimalusi Tallinna üüriturul," ütles LHV pensionifondide juht Kristo Oidermaa. "Koos Lumi Capitaliga oleme loonud kõik eeldused selleks, et pensionifondidele kuuluvad majad osutuksid üürikinnisvara otsija esimeseks valikuks ning nagu näha, huvi kahe esimese maja vastu seda ka kinnitab," lisas Oidermaa.

Lumi Kodude üürimajade ainuomanik on LHV pensionifondid. Lumi Kodusid juhib Lumi Capital, kellel on suuremahuliste kortermajade juhtimisel ja kvaliteetsete korterite arendamisel pikaajaline kogemus. Elaniku seisukohalt on Lumi Kodude üks kaalukas eelis just kindlus, et ta saab oma eluaset üürida nii pikaks ajaks, kui selleks on vajadus. Tõelise kodu tunde saab iga elanik luua ise, kujundades ja sisustades kodu just enda maitse järgi.

Pilte üritusest ning korteritest on võimalik vaadata siit.

Lumi Capital OÜ on kinnisvarainvesteeringutele ja nõustamisele keskenduv ettevõte, kelle kliendid on era- ja institutsionaalsed investorid nii Eestist kui ka välisriikidest.

AS-i LHV Varahaldus pensionifondidel on ligikaudu 177 000 klienti. LHV pakub nii aktiivselt kui ka passiivselt juhitud II ja III samba pensionifonde. LHV pensionifondide maht kokku on üle 1,2 miljardi euro.

Lisainfo
Kristo Oidermaa
LHV pensionifondide juht
+372 5680 2623
kristo.oidermaa@lhv.ee


Merle Purre
Lumi Capital partner
+372 5300 1340
merle.purre@lumicapital.eu




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon