Tule LHV ,,Investeerimiskooli'' tasuta seminaridele - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Tule LHV ,,Investeerimiskooli'' tasuta seminaridele

LHV

20.12.2019 13:30

LHV ,,Investeerimiskool" on pakkunud investeerimisalaseid seminare üle 19 aasta ning eelmisel aastal külastas meid ligi 6000 investeerimishuvilist. 2020. aasta ei möödu teisiti ning seminare leidub igale maitsele. Oleme pakkunud oma seminaridega teadmisi ja uusi ideid nii algajale kui ka edasijõudnutele, mis on aidanud lõplike investeerimisotsusteni. Järgnevalt tutvustame, mida osalejatele jaanuaris ja veebruaris aastal 2020 pakume.

Kuidas alustada väikeste summadega?

Alustaval investoril on enamasti kaks probleemi – puudu on nii suurtest summadest kui ka ajast. Seminaril võtame vaatluse alla just need probleemid. Milliseid instrumente valida kui investeeritavad summad ei ole suured? Kas üldse on mõtet väikeste summade investeerimisega vaeva näha? Mis on alustava investor peamised vead? Mis on erinevate toodete plussid ja miinused? Lisaks vaatame üle peamised infokanalid, millega iga investor peaks kursis olema. Seminar toimub nii Tallinnas kui ka Tartus. Samuti toimub venekeelne seminar Tallinnas.

Maksuseminarid

Tulude deklareerimine on toimuvate maksumuudatuste tõttu pakkunud iga-aasta hulga küsimusi. Selgitame investeerimiskonto süsteemi ning loodame pakkuda vastuseid meie maksuseminaridel Tallinnas ja Tartus.

LHV Trader

Sel aastal tutvustame Tallinnas kauplejate peamisi töövahendeid LHV Traderit. Seminaride käigus räägime kauplemisplatvormi üldistest võimalustest ja erinevatest moodulitest. Lisaks vaatame, kuidas programme alla laadida ja seadistada, seadeid serverisse salvestada ning programmi probleemideta töös hoida.

Kuidas valida aktsiaid?

Kuidas analüüsida ettevõtete finantsnäitajaid? Fundamentaalne analüüs keskendub ettevõtte majandusnäitajatele, konkurentsieelistele ning juhtkonna pädevuse hindamisele.  Alustame algusest ning räägime lahti tähtsamad kasumiaruande, bilansi ja rahavoogude aruande osad. Vaatame finantstulemuste muutuste trende ning arvutame näitajaid ettevõtete näidete põhjal. Heidame pilgu ka lihtsamatele aktsiahinnast sõltuvatele suhtarvudele ja läbi nende ettevõtte väärtuse leidmisele.

Aktiivne kauplemine

Vaatame, mida kujutab endast kauplemine ning millised on piirangud aktiivseks tehingute tegemiseks erinevatel turgudel. Räägime, millised on tüüpilised vead, millega kauplejad silmitsi seisavad ning milliste instrumentidega on võimalik lühiajaliselt tehinguid teha.

Investorkohtumised

Lisaks LHV Investorkohtumistele on tulemuste hooaegadel meie Tallinna kontoris külas käinud Baltikumi ettevõtete tippjuhid, kes räägivad ettevõtte tulemustest, viimastest sündmustest ja tulevikuplaanidest. Kindlasti on sellel kevadel mitu ettevõtet külla tulemas ning teavitame sellest aegsasti meie finantsportaalis.

04.02 LHV Groupi investoresitlus algusega 18:00

Investeerimiskooli seminarid toimuvad LHV Panga Tallinna kliendikontoris. Huvilistel palume eelnevalt kindlasti registreeruda lehel www.lhv.ee/kool. Võimaluse korral kanname seminare üle Finantsportaali Facebooki lehel.

Seminaride kava jaanuaris ja veebruaris

Tallinn, toimumiskoht LHV Tallinna kliendikontor, kell 17.30

13.01 Kuidas alustada väikeste summadega? Marten Raudsepp, erandina Radissoni konverentsikeskuses
21.01 Как начать с маленьких сумм? Katerina Savchenko
28.01 Aktiivne kauplemine – ideid ja näpunäiteid Nelli Janson
05.02 Analüüsi alused – kuidas valida aktsiaid? Karl Tiit
18.02 Maksud: Investeerimiskonto süsteem Sander Pikkel
25.02 Kauplemisplatvorm LHV Trader Nelli Janson
26.02 Торговая платформа LHV Trader  Katerina Savchenko

Tartu, toimumiskoht Dorpati konverentsikeskus, kell 17.30

15.01 Kuidas alustada väikeste summadega? Marten Raudsepp
19.02 Maksud: Investeerimiskonto süsteem Sander Pikkel

Seminaridel osalemine on kõigile tasuta! Märtsi seminarid avalikustatakse veebruari algul.

Edukat investeerimist ja kohtumiseni seminaridel!


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon