Kuidas teha algust investeerimisega? - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kuidas teha algust investeerimisega?

LHV Pank

15.02.2010 09:13

Investeerimist assotsieeritakse tihti rikaste pärusmaaga, kuid seejuures jääb tähelepanuta tõsiasi, et ka tänastel suurematel börsigurudel tuli kunagi väikeste summadega alustada. Kui aeg on Sinu poolel ning Sul jääb igapäevaste kulutuste kõrvalt iga kuu üle kas või mõnisada krooni, tasub mõelda, kuidas investeerimine võib aidata Sinu pikemaajalisi eesmärke või unistusi lihtsamini täide viia.  

Ühe või teise investori eduloost inspireerituna on paljud algajad valmis kohe nö vette hüppama, arvates ekslikult, et investeerimine on lühiajaline õnnemäng. Edukaks investoriks saamisel on entusiasm kahtlemata suur pluss, ent tulemusrikas raha kasvatamine tugineb heale teadmiste vundamendile. Keegi meist ei sünni instiktiivselt kohe investoriks, vaid selleks tuleb koguda tarkust ning saada kogemusi.

Aitamaks Sul teha esimesi samme investesteerimises, korraldab LHV Pank käesoleval teisipäeval oma kevadise seminarisarja sissejuhatava loengu, milles otsime vastust küsimustele: Mis on investeerimine? Kuidas alustada investeerimist? Millesse investeerida?  Seminari käigus koostame investeerimisprofiili ning pakume välja erinevaid investeerimisvõimalusi tänases majanduskeskkonnas.

Lisaks teoreetilisele taustale, läheneme investeerimisele ka praktilise poole pealt ning anname viiteid infoallikatele ning jagame mõtteid kuidas iseseisvalt infot koguma hakata. Tutvustame virtuaalportfelli kasulikke omadusi ning toome välja erinevaid võimalusi reaalse konto avamisel.

Tegemist on vajaliku seminariga kõikidele algajatele, kes tunnevad huvi säästmise ja investeerimise vastu. Teisipäeval, 16. veebruaril kell 18.00 Radissoni konverentsikeskus toimuvat seminari viivad läbi LHV Panga müügijuht Lauri Paeveer ja analüütik Madis Toomsalu.

Tasulise seminari hind on ülekandega ette makstes 150 krooni või kohapeal sularahas 200 krooni. (Tasumine ülekandega AS LHV Pank arvele 221011691766.)




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon