LHV Pank võtab kasutusele uued autentimisvahendid - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank võtab kasutusele uued autentimisvahendid

LHV Pank

04.03.2010 10:07

Alates 4. märtsist saab LHV Panga internetikeskkonda siseneda ja seal toiminguid teha uute turvaelementide ID-kaardi, mobiil-ID ja PIN-kalkulaatori abil. Seni kasutusel olnud paroolid jäävad nendega samal ajal kehtima 31. märtsini.

Oma pangakontol toimingute tegemiseks on ID-kaart, mobiil-ID ja PIN-kalkulaator (vaata suuremat pilti siit) praegu pakutavatest tuvastamisvõimalustest kõige turvalisemad. Paroolikaarte LHV Pank kasutusele ei võta.

„Alates tänasest on võimalik LHV Panga internetikeskkonda siseneda nii ID-kaardi kui ka mobiil-ID-ga. PIN-kalkulaatoreid väljastame oma klientidele Tallinna pangakontorist aadressil Tartu mnt 2,“ ütles LHV Panga kliendisuhete juht Triin Rattas. „Seni kasutusel olnud paroolidega saab oma kontole sisse logida ja seal tehinguid kinnitada kuni 31. märtsini, pärast seda jäävad kasutusele ainult uued autentimisvahendid.“

Uutele autentimisvahenditele üleminek on vajalik selleks, et LHV Pank saaks alustada klientidele arveldusteenuste pakkumist.

Lisainfot autentimise kohta leiate: www.lhv.ee/turvalisus.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. Alates 6. maist 2009 on LHV Pangal krediidiasutuse tegevusluba. LHV Panga teenuseid kasutab üle 13 000 kliendi.


Andres Kask
turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607


Triin Rattas
kliendisuhete juht
6 800 400




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon