II sammas LHVs: fondid ajaloo tippudel! - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

II sammas LHVs: fondid ajaloo tippudel!

LHV

09.03.2010 16:58

Kõik LHV II samba kohustuslikud pensionifondid on tänase seisuga saavutanud oma kõigi aegade kõrgeima taseme. Suurimat tootlust (+83%) on pakkunud LHV pensionifond L. 

„Konservatiivsed fondid jõudsid finantskriisi eelsetele tasemetele poole aastaga, suurema aktsiate osakaaluga fondid jõudsid uute tippudeni nüüd. Kuni 50 protsenti aktsiaturgudele investeerivad pensionifondid olid oma varasematel kõrgtasemetel 2007. aasta septembris. Keeruline 2007. aasta lõpp ja 2008. aasta on aga tänaseks tõusuga tagasi tehtud ning kõik II samba LHV pensionifondid on oma uute tippude juures. Seega ei saa LHV klientide hulgas olla kedagi, kes oleks oma II samba investeeringuga LHV juures täna rahulolematu,“ ütles LHV Varahalduse juht Mihkel Oja.

Allikas: Pensionikeskus

LHV lipulaev – Pensionifond L on pensionisüsteemi algusest tõusnud 83,65 protsenti, mis on läbi aegade parim tulemus II samba pensionifondide võrdluses Eestis.

Paremuselt teine tulemus +64,45 protsenti on LHV Pensionifondil S, mis on konservatiivse strateegiaga pensionifond (aktsiaturgudele ei investeeri).

LHV pensionifondid „XL“, „M“ ja „XS“, mille tootlused on täna samuti ajaloo kõrgeimatel tasemetel, olid esimestel aastatel juhitud Seesam Varahalduse poolt.

II samba pensionifondide võrdlusi saab vaadata siit: http://www.lhv.ee/pension/ifond/vordle_tootlused.html

Tutvu LHV pensionifondide prospektiga leheküljel lhv.ee/pension ning vajaduse korral konsulteeri investeerimisnõustajaga. Fondi eelmiste perioodide tootlus ei tähenda lubadust ega viidet fondi järgmiste perioodide tootluste kohta.

Andres Kask
turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607


Lisainfo:
Mihkel Oja
AS LHV Varahaldus juhatuse esimees
5680 5705




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon