Investeerimiskliima Balti turgudel - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Investeerimiskliima Balti turgudel

LHV Pank

15.03.2010 13:22

Eelmise aasta põhjadest tugevalt kosunud Balti aktsiaturud on leidnud taas tee nii kodumaiste kui ka välisinvestorite südametesse. Kui palju on aga muljetavaldava tõusu taga olnud lootust ning kui palju olukorra tegelikku paranemist? 

Meie järgmises seminaris võtame seekord lähema käsitluse alla investeerimiskeskkonna atraktiivsuse Balti turgudel, mille osas võib investoritel endiselt palju vastamata küsimusi leiduda. Millal näeme Eesti majanduses kosumise märke? Millised ettevõtted tänastel hinnatasemetel huvitavad tunduvad ning võiksid makromajanduse taastumise valguses suurimat tähelepanu pälvida? Mida loeme tänasest seisust välja aktsiaturgude tuleviku kohta? Nendele ning mitmetele teistele huvitavatele küsimustele otsime vastust seminaris, mida kasvanud kuulajaskonna tõttu korraldame seekord Radissoni konverentsikeskuses.  

16. märtsil kell 18.00 algaval seminaril esineb analüütik Kristo Oidermaa.

Tasulise seminari hind on ülekandega ette makstes 150 krooni või kohapeal sularahas 200 krooni. (Tasumine ülekandega AS LHV Pank arvele 221011691766).




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon