Esimesed sammud väärtpaberiturgudel - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Esimesed sammud väärtpaberiturgudel

LHV Pank

27.09.2010 09:12

Väärtpaberiturgu võrreldakse liiklusega tänavatel, kuhu kogemuste ja teadmisteta tormanud juht võib keskmisest suurema tõenäosusega oma vara kahjustada. On mitmeid kirjutatud ja kirjutamata reegleid, mille eelnev teadmine aitab esimestele sammudele kindlustunnet lisada.

Käesoleval teisipäeval avame LHV Panga sügisese seminarihooaja loenguga investeerimise põhitõdedest.  Otsime vastust küsimustele: Mis on investeerimine? Kuidas alustada investeerimist? Millesse investeerida? Koostame investeerimisprofiili ning pakume välja erinevaid investeerimisvõimalusi. Läheneme investeerimisele ka praktilise poole pealt, anname viiteid infoallikatele ning jagame mõtteid, kuidas iseseisvalt infot koguma hakata. Tutvustame virtuaalportfelli võimalusi ning toome välja erinevaid võimalusi reaalse konto avamiseks.

Seminari korraldame 28. septembril (algusega kell 18.00) Tallinnas, Radissoni konverentsikeskuses ja 6. oktoobril (algusega kell 17.30) Tartus, Hotell Tartu Konverentsikeskuses. Esinevad müügijuht Lauri Paeveer ning investeerimispanganduse ja analüüsi juht Erki Kert 

Tegemist on tasulise seminariga, mille hind on ülekandega ette makstes 150 krooni või kohapeal sularahas 200 krooni. (Tasumine ülekandega AS LHV Pank arvele 777000304644.)




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon