LHV annab viimase hetkeni võimaluse pensionifondi vahetada - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV annab viimase hetkeni võimaluse pensionifondi vahetada

LHV Pank

29.10.2010 10:06

LHV hoiab eelseisval laupäeval ja pühapäeval oma kliendikontori ja Tartu esinduse avatuna ka nädalavahetusel, et anda klientidele viimane võimalus liituda kohustusliku pensionisüsteemiga või oma praegune pensionifond uue vastu vahetada. 

Praegu on II samba pensionifondiga võimalik liituda ja seda vahetada iga kalendriaasta algusest, kuid selleks tuleb avaldus esitada hiljemalt eelneva aasta oktoobrikuu viimaseks päevaks.
LHV kliendikontor Tallinnas, asukohaga Tartu mnt 2 (City Plaza büroohoone 1. korrusel), on avatud eelseisval laupäeval kell 12-18 ja erandina ka pühapäeval kell 12-24. Tartu esindus on avatud lisaks tavapärastele aegadele ka pühapäeval kell 15-24, aadressil Kaluri tn 2. Fondi saab vahetada ka internetis aadressil www.lhv.ee/pension.
 
II samba fondide ajalooliste tulemustega saab tutvuda Eesti pensionisüsteemi ametlikus infoportaalis www.pensionikeskus.ee. LHV juhib viite kohustuslikku ehk II samba pensionifondi.


Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon