LHV Pro jaanuaris tasuta - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pro jaanuaris tasuta

LHV Pank

28.12.2010 10:16

Uue aasta alguses saab kogu LHV internetikeskkond uue kujunduse. Värskendame nii korporatiivveebi, finantsportaali kui ka internetipanka. Seoses sellega muutub ka LHV Pro analüüsikeskkonna kujundus ning ajapikku hakkab lisanduma sisulisi täiendusi.

Uue kujunduse kõrval on esimeseks kõige suuremaks sisuliseks täienduseks meie poolt jälgitavatele Balti ettevõtetele hinnasihtide seadmine. Usume, et üks konkreetne number ei ole turgude volatiilsuse ja madala likviidsuse tõttu kõige parem viis hinnasihi kajastamiseks, mistõttu hakkame igale ettevõttele seadma niiöelda „õiglase väärtuse“ hinnavahemikku. Nimetatud vahemik iseloomustab meie hinnangul ettevõtte õiglast väärtus. Samuti saab täiendust meie poolt jälgitavate ettevõtet nimekiri, kuhu lisandub ajapikku umbes 5 uut ja investoritele huvitavat ettevõtet.

Et üleminek uuele keskkonnale oleks sujuv ning meie klientidel oleks aega sellega harjumiseks, siis jaanuari kuus Pro keskkonna eest täiendavat tasu Pro klientidelt ei võeta. Kes veel ei ole Pro klient, kuid sooviks analüüside ja keskkonnaga liituda, siis Pro ligipääsu saamiseks vajuta siia ning jaanuari kuu eest samuti tasu ei võeta.

LHV Pro teenusega on konto haldustasu  miinimum 100 kr kuus (+KM 20%).

Edukaid investeeringuid uuel aastal!
LHV Pro meeskond




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon