LHV Panga veebikeskkond uues kuues - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Panga veebikeskkond uues kuues

LHV

07.01.2011 12:10

Alates esmaspäevast, 10. jaanuarist on kogu LHV internetikeskkonnal uus kujundus. Värske ilme saavad nii korporatiivveeb, internetipank kui ka finantsportaal, kuhu edaspidi pääseb eraldi veebiaadressilt fp.lhv.ee  

 

 

Disainiuuendusega algab kolm kuud vältav LHV veebikeskkonna uuendusprojekt, mille järgmisteks sammudeks on uute funktsioonide lisamine, et muuta kõigis kolmes keskkonnas navigeerimine ja pangateenuste tarbimine lihtsaks ja mugavaks. Oleme valmistanud muudatusi ette juba aasta aega ning täielikult uuendatud finantsportaal ja internetipank valmivad aprillis 2011.

Panga veebisaitide ja finantsportaali eraldamine tähendab mõningaid muudatusi neisse keskkondadesse sisselogimisel ja nende vahel liikumisel. Kui logida internetipanka sisse LHV esilehelt aadressil lhv.ee, saab teha toiminguid internetipangas ja suunduda soovi korral edasi finantsportaali, säilitades panka sisselogitud staatuse kuni pangasessiooni aegumiseni. Seevastu finantsportaali lehelt aadressil fp.lhv.ee sisse logides saab kasutaja sisselogitud staatuse ainult finantsportaali jaoks; edasi internetipanga lingile klõpsates või sinna suundudes tuleb internetipanka eraldi sisse logida.

Seoses uuendustöödega ei ole nädalavahetusel võimalik meie finantsportaali kasutada. Palume võimalike ebamugavuste pärast vabandust.

Aadressile info@lhv.ee on oodatud tagasiside, mis aitaks meil muuta oma veebikeskkonnad veelgi paremaks. Lisaks saab oma arvamust avaldada LHV foorumites - näiteks LHV foorumid paremaks. Teie käsutuses on meie klienditugi telefonil 6 800 400.

LHV internetikeskkonna põhimuudatustega saate juba praegu tutvuda veebiaadressil http://www.lhv.ee/uusveeb/  

LHV meeskond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon