Vana sisselogimisparooli kehtivuse pikendamine kuni 5. aprillini - Uudised ja turud - Uudised - LHV finantsportaal

Vana sisselogimisparooli kehtivuse pikendamine kuni 5. aprillini

LHV Pank

01.04.2010 09:54

Alates 4. märtsist oleme võimaldanud LHV Panga internetikeskkonda siseneda ja seal toiminguid teha uute turvaelementide ID-kaardi, mobiil-ID ja PIN-kalkulaatori abil. Uutele autentimisvahenditele üleminek on olnud vajalik selleks, et LHV Pank saaks alustada klientidele arveldusteenuste pakkumist.

Ühtlasi teavitasime kuu alguses, et LHV klientide seni kasutusel olnud paroolid jäävad samal ajal kehtima kuni 31. märtsini, ent viimase minuti suuremate segaduste vältimiseks otsustasime pikendada tähtaega 5. aprillini. Seega alates esmaspäevast kaotavad vanad paroolid kehtivuse, mistõttu tuleks LHV internetikeskkonna juurdepääsu tagamiseks logida sisse ID-kaardi, mobiil-ID või PIN-kalkulaatoriga ning oma seni kehtinud parool ära uuendada.

Neile, kes ei soovi LHV internetipangas tegutsemiseks kasutada oma ID-kaarti või mobiil-ID-d, pakume PIN-kalkulaatorit. PIN-kalkulaatori kasuks räägib asjaolu, et selle kasutamine ei eelda eraldi tarkvara installeerimist ega kaardilugeja olemasolu. PIN-kalkulaatori saab LHV Panga klient meie Tallinna kliendikontorist Tartu mnt 2 (E–R kl 9–18). Pakume ka võimalust saada kalkulaator kätte posti teel, selleks tuleks avaldada soovi meie klienditeeninduses või otse oma kliendihaldurile. LHV Panga PIN-kalkulaator maksab 300 krooni.

Kõikvõimalike autentimisküsimustega aitab meie klienditeenindus telefonil 6 800 400 või emailil klienditugi@lhv.ee 

Lisainfot autentimise kohta leiate: www.lhv.ee/turvalisus.  




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon