PREMIA FOODS aktsiate esmane avalik pakkumine - Uudised ja turud - Uudised - LHV finantsportaal

PREMIA FOODS aktsiate esmane avalik pakkumine

22.04.2010 09:12

AS PREMIA FOODS KUNI 14 500 000 LIHTAHTSIA PAKKUMINE.

Pakkumise hinnavahemik EEK 12,80 (EUR 0,818) - EEK 16,20 (EUR 1,035)

Pakkumisperiood 22. aprill 2010 - 29. aprill 2010 kell 17.00.

 

Pakutavad Aktsiad

AS Premia Foods, piiratud vastutusega Eesti äriühing, registrikood 11560713,registreeritud aadress Betooni 4, Tallinn, 11415, Eesti („Äriühing“) pakub avalikult müügiks 14 500 000 lihtaktsiat („Pakutavad Aktsiad“) jae- ja institutsionaalsetele investoritele Eestis seoses uute lihtaktsiate väljalaskmisega.

Jaeinvestoritele pakkumise käigus jaotatavate Pakutavate Aktsiate täpne arv ei ole ette kindlaks määratud ja selle otsustab Äriühing konsulteerides AS-iga Swedbank (pakkumise peakorraldaja) pärast pakkumisperioodi lõppu.

Pakkumise järgselt ja eeldusel, et Pakutavate Aktsiate arv ei muutu, moodustavad Pakutavad Aktsiad ligikaudu 37,5% Äriühingu aktsiakapitalist.

Seoses pakkumisega on Äriühing esitanud avalduse kõigi oma aktsiate noteerimiseks NASDAQ OMX Tallinna Börsi põhinimekirjas. Eeldatavasti algab Aktsiatega kauplemine Tallinna Börsil 5. mail 2010

 

Pakkumisel osalemine ja hind

Investoreid oodatakse osalema pakkumises, märkides Pakutavaid Aktsiaid ükskõik millise Eesti panga või investeerimisühingu kontoris, kes tegutsevad Eesti Väärtpaberite Keskregistri kontohalduritena (sealhulgas kõik Eesti suuremad pangad).

Jaeinvestorid võivad Pakutavaid Aktsiad märkida üksnes hinnaga EEK 16,20 ühe Pakutava Aktsia kohta. Lõpliku Pakutavate Aktsiate hinna määrab Äriühing pärast pakkumisperioodi lõppu konsulteerides AS iga Swedbank.

 

Olulisemad tähtajad

Järgnevalt on ära toodud Pakkumise kulgemise olulisemad ligikaudsed tähtajad:

21. aprill 2010 Äriühingu aktsionäride erakorraline koosolek võttis vastu otsuse Äriühingu aktsiakapitali tingimusliku suurendamise kohta, andes Äriühingu juhatusele õiguse lasta välja uued Äriühingu aktsiad

22. aprill 2010 Pakkumisperioodi algus

29. aprill 2010 Pakkumisperioodi lõpp

3. mai 2010 Pakkumise hinna ja Pakutavate Aktsiate jaotumise kindlaks tegemine ja avalikustamine

4. mai 2010 Pakutavate Aktsiate arveldamine

5. mai 2010 Äriühingu Aktsiatega kauplemise algus NASDAQ OMX Tallinna Börsil

 

Prospekt

Äriühing on koostanud prospekti, mis sisaldab detailset informatsiooni Äriühingu äritegevuse kohta ja pakkumise täpseid tingimusi. Inglisekeelne prospekt ja prospekti eesti- ja inglisekeelne kokkuvõte on kättesaadavad elektroonilises vormis Eesti Finantsinspektsiooni kodulehel (http://www.fi.ee) ja Äriühingu kodulehel (http://www.premiafoods.eu, alajaotuses „Investorile“). Prospekti ja kokkuvõtte paberkandjal versioonid on kättesaadavad AS-i Swedbank suuremates kontorites üle kogu Eestis kuni pakkumise perioodi lõpuni (st 29. aprill 2010). Investori soovil saadetakse prospekt ja/või kokkuvõte talle isiklikult. Vastavast soovist võib teatada telefoni teel helistades infonumbrile +372 6 033800. Samal numbril võib helistada lisaselgituste küsimiseks seoses pakkumisetingimustega ja seoses tehingukorralduste esitamisega. Infonumbril ei anta investoritele juriidilist, finants- ega investeerimisalast nõu ega vastata Äriühingut puudutavatele järelepärimistele. Pakkumist puudutava juriidilise, finants- või investeerimisalase nõu saamiseks soovitame investoritel pöörduda sõltumatute professionaalsete nõustajate poole.

Enne pakkumisel osalemist on investoritel tungivalt soovitatud tutvuda prospekti ja selle kokkuvõttega, mis sisaldavad Äriühingu ja pakkumise kohta olulist informatsiooni.

Pakkumise Peakorraldaja on AS Swedbank.

Aktsiate märkimiseks vajuta siia




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon