Valuutaturg: Valuutaturud olid öösel vaiksed - Uudised ja turud - Uudised - LHV finantsportaal

Valuutaturg: Valuutaturud olid öösel vaiksed

Risto Sverdlik

03.09.2010 10:11

Öösel on valuutaturud olnud võrdlemisi vaiksed. Täna avaldatakse mitmed olulised makronäitajad nii Euroopa kui USA sessioonil. Juuni algusest rallinud Šveitsi frank on Aasia sessioonil küll dollari vastu marginaalselt nõrgenenud, kuid kell 10.15 avaldatav Šveitsi tarbijahinnaindeks võib anda frangile nädala lõpuks veel uue jõu.

Euro on vastu ööd liikunud väga kitsas vahemikus ja on dollari vastu kauplemas sisuliselt avanemistaseme $1,2812 juures. Euroopa makronäitajatest lõpetab käesoleva nädala kell 10.55 avaldatav Saksamaa PMI teenustesektori indeks, mis jääb ootuste kohaselt püsima 58,5 juurde. Lisaks avaldatakse kell 11.00 ka eurotsooni PMI teenustesektori indeks ning PMI liitindeks. Ja viimase eurotsooni näitajana ilmuvad kell 12.00 eurotsooni juulikuu jaemüügi tulemused.

Naelsterling on öö jooksul dollari vastu kergelt tõusnud ja kaupleb hetkel $1,5423 taseme juures. Kell 11.30 ilmub täna ka Suurbritannia PMI teenustesektori indeks, millelt oodatakse küll kerget langust eelmise kuu 53,1 pealt 52,9 punktini. Eile avaldatud PMI tootmisindeks viitab UK majanduse taastumise aeglustumisele, millele lisab kinnitust ka oodatust kehvemad kinnisvarahindade tulemused.

Ainus suhteliselt suurem liikumine on öösel toimunud Austraalia dollaris, mis kaupleb USA dollari vastu 0,3% madalamal ehk $0,9080 taseme juures.

Turgudel aga oodatakse USA sessioonil avaldatavaid kinnisvarasektoriväliste töökohtade andmeid, kust oodatakse 105 tuhande töökoha kadumist. Samas oodatakse erasektoris 46 tuhande töökoha lisandumist, mis on küll tunduvalt vähem kui juulis lisandunud 71 tuhat töökohta. Töötusmäära puhul oodatakse eelmise kuu 9,5% pealt väikest tõusu 9,6% peale.

Valuutapaarid kell 10.10:

Risto Sverdlik




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon