LHV veebikeskkond on uuenenud - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV veebikeskkond on uuenenud

LHV

09.01.2011 20:54

LHV internetikeskkond on saanud uue kujunduse. Värskenduse on saanud nii korporatiivveeb, finantsportaal kui ka internetipank. LHV finantsportaali uueks veebiaadressiks on fp.lhv.ee, LHV Panga veebileht asub aadressil www.lhv.ee 

 

Disainiuuendusega algab kolm kuud vältav LHV veebikeskkonna uuendusprojekt, mille järgmisteks sammudeks on uute funktsioonide lisamine, et muuta kõigis kolmes keskkonnas navigeerimine ja pangateenuste tarbimine lihtsaks ja mugavaks. Oleme valmistanud muudatusi ette juba aasta aega ning täielikult uuendatud finantsportaal ja internetipank valmivad aprillis 2011.

Aadressile info@lhv.ee on oodatud tagasiside, mis aitaks meil muuta oma veebikeskkonnad veelgi paremaks. Lisaks saab oma arvamust avaldada LHV foorumis - LHV veebikeskkond uues kuues. Teie käsutuses on meie klienditugi telefonil 6 800 400.

LHV meeskond

 

 




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon