Kauplemise ABC - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kauplemise ABC

LHV Pank

14.02.2011 12:42

Oma kevadise seminarihooaja avame seekord Tartus, kus teemaks on aktiivse kaupleja põnev maailm. Tänaseks on igal huvilisel võimalik hõlpsasti tagada endale juurdepääs aktsiaturgudele ning tihti saab selleks ajendiks olema teadmine, et kaubeldes õnnestub kasumit teenida oluliselt kiiremini võrreldes investeerimisega. Kuigi sellel on oma tõepõhi all, siis tulusate tehinguteni jõudmine ei ole paraku nii lihtne kui see esmapilgul paistab. 

15. veebruaril toimuval seminaril räägivad LHV Panga analüütik Nelli Janson ja vanemmaakler Ragnar Plees kauplemisest ja kõigest sellega seonduvast juba põhjalikumalt. Teemaks tulevad kauplemismeetodid, kaupleja sõnavara, kuidas, miks, millal aktsiaid osta/müüa, kauplemisreeglid, keda uskuda ja keda mitte, kaupleja emotsioonid ja kauplemise võlu ja valu üldiselt. Lisaks käiakse üle peamised kauplemisvead ning juhitakse tähelepanu sellele, kuidas ennast kauplemiseks ette valmistada, milliseid tegevusi selleks teha ning mida peaks tegemata jätma.

Seminari toimumiskohaks on Hotell Tartu Konverentsikeskus (Soola 3/Kaluri 2) ning algusajaks 17.30. Piiratud kohtade tõttu palume eelnevalt registreeruda LHV Finantsakadeemia leheküljel. Osalemistasuks on 10 eurot, mida võib maksta kas kohapeal või ülekandega AS LHV Pank arvele 777000304644. Selgitusse kirjutage osaleja nimi ja seminari külastamise linn.

Kõikide seminaride külastamiseks soovitame hooajapiletit, mis maksab 20 EUR.

Antud seminari on võimalik tulla kuulama ka Tallinnas, kuid seda juba 1. märtsil. Tallinna seminarile saab registreeruda siin.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon