LHV tegi uuendusi internetipangas ja pakub nüüd elektroonilist kauplemist ka mobiilis - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV tegi uuendusi internetipangas ja pakub nüüd elektroonilist kauplemist ka mobiilis

LHV Pank

01.06.2011 17:19

Aasta alguses avatud uus LHV internetipank on saanud mais rea täiendusi. Ainukesena Eestis pakub LHV aktsiakauplemise võimalust nutitelefonide abil.

Olulisematest muudatustest on näiteks nüüd võimalus internetipanka oma käe järgi seadistada. Koondvaade jätab meelde varem tehtud valikud, lisatud on konto väljavõtted levinumate raamatupidamisprogrammide jaoks ning täiendust on saanud maksekorralduse võimalused välismaksete osas.

Kauplejatele tehtud uuendustena saab nüüd internetipangas otsida aktsiaid nime ja sümboli järgi ning kauplemisplatvorm LHV Trader on kättesaadav nüüd ka nutitelefonidelt. LHV Traderi mobiiliversioon on lihtne ja kiire keskkond, kus on võimalik näha reaalaajas hinnainfot, kaubelda väärtpaberitega ning saada kiirelt ülevaade positsioonide ja orderite kohta. LHV Trader töötab nüüd Androidi operatsioonisüsteemides ja Apple ning Blackberry telefonides ja tahvelarvutites.

LHV internetipank on lihtne, mugav ja reklaamivaba veebikeskkond, kus kõik arveldused euroalal on tasuta.


Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon