LHV muutus investeerimispangast tavapangaks - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV muutus investeerimispangast tavapangaks

LHV Pank

25.08.2011 14:36

LHV Pank avas täna Tallinnas uue teeninduskeskuse ja esitles pangakaarte. Pank on valmis klientide igapäevasteks pangatoiminguteks.

Alates tänasest saavad LHV kliendid valida endale sobiva välimuse ja funktsionaalsusega pangakaardi. Deebet-krediitkaardiga saab teha makseid ja võtta kaardiga seotud kontolt välja sularaha sellel oleva summa piires. Krediitkaardiga saab teha makseid ja võtta sularaha välja kaardile kehtestatud krediidilimiidi ulatuses. Krediitkaardi omanik saab ise valida, kui suures summas ja millisel kuupäeval ta kasutatud limiidi tagasi maksab. Kõiki LHV Panga kaarte saab kasutada ostude sooritamiseks internetis, samuti näiteks hotellikohtade broneerimiseks või auto rentimise tagamiseks.

„Pangakaartide väljastamisega astume suure sammu lähemale sellele, et kõik inimesed saaksid kasutada LHV Panka oma igapäevasteks pangatoiminguteks. LHV pangakaardiga saab nüüd maksta igal pool, kus on kaarditerminalid, ja võtta sularaha kõikide pankade automaatidest. Meie pangakaartidel ei ole väljastamis- ega hooldustasu. Sularaha väljavõtmise tasu on üks euro,” ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

„Kui vaadata meie naabermaid, siis pole riiki, kus poleks oma pankasid ja arenenud kohalikku pangandust. LHV Pank on Eesti pank. Veidi pikemas perspektiivis on hea, kui Eestis areneb paremini välja kohalik pangandus- ja finantsturg, mille senisele nõrkusele on viidanud ka Eestit külastanud OECD eksperdid,” lisas Kilu. „Meie lähiaastate eesmärk on saada Eestis suuruselt viiendaks tugevaks pangaks. Loomulikult tähendab see kõigi pangateenuste veelgi paremaks muutmist, kuid järgmise olulise suurema sammuna ka keskendumist eralaenutoodete väljatöötamisele ja nende pakkuma hakkamisele.”

Täna õhtul tähistab LHV oma uue klienditeeninduskeskuse avamist Tallinnas City Plaza 1. korrusel (Tartu mnt 2) ja tavapangaks muutumist suurejoonelise visuaalse valgusinstallatsiooniga City Plaza kontorihoone merepoolsel küljel. Kogu maja seina ulatuses on algusega kell 22.30 nähtav videokunstnik Taavi Varmi spetsiaalselt selleks sündmuseks loodud videovaatemäng, mille muusikataustaks on Edward Elgari lummav teos „Enigma variatsioonid” ja Ardo Ran Varrese heliefektid. Muusikat on võimalik etenduse ajal kuulata Kaubamaja ristmikul ja mujal Tallinna kesklinnas, kui helistada tasuta lühinumbril 16969.

Lisateave:

Erki Kilu
Juhatuse esimees
680 2600

Andres Kask
Turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607




Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon