Kauple ennast olümpiale - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Kauple ennast olümpiale

LHV Pank

03.10.2011 10:34

Börsihai 2011 ehk selle aasta parim aktsiakaupleja saab valida auhinnaks kas piletid Londoni olümpiamängudele või Pariisi gurmeereisi.

Tänasest algas LHV Panga korraldatav iga-aastane aktsiamäng „Börsihai“, mis vältab järgmised neli nädalat ning võimaldab mängijatel investeerida USA, Leedu, Läti ja Eesti börsidel. Võitjaks kuulutatakse osaleja, kellel on mängu lõppkuupäeva seisuga kõige suurema turuväärtusega portfell.

Ehkki mäng käib virtuaalse rahaga, oleme loonud tingimused, mis peegeldavad tehingute tegemisi võimalikult reaalselt. „„Börsihai“ on algajale hea võimalus viia ennast kurssi börsil toimuvaga, kuid pakub pinevat mõõduvõtmist ka kogenud kauplejatele,” ütles mängu peakorraldaja Alo Vallikivi.

Mängu võitjale on auhinnaks välja pandud Estraveli reisi kahele. Sportlikum investeerimishuviline saab võimaluse reisida 2012. aasta Londoni olümpiamängudele, mis muu hulgas sisaldab võimalust vaadata kergejõustiku finaalvõistlusi. Kui võidab aga inimene, kes peab lugu pigem heast toidust, saab ta valida auhinnaks Pariisi gurmeereisi.

Möödunud aastal võttis üle kolme Balti riigi toimunud „Börsihaist” osa ligikaudu 2000 osalejat ja võit tuli Eestisse. Selle aasta kasumijahist on juba osa võtmas veidi üle 1300 inimese, kuid registreerimine on jätkuvalt avatud ning mänguga võib liituda iga kell. Registreeri tasuta portfell ja tutvu reeglitega põhjalikumalt leheküljel www.lhv.ee/hai.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon