LHV Pank valiti Baltikumi aasta parimaks börsiliikmeks - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank valiti Baltikumi aasta parimaks börsiliikmeks

LHV Pank

27.01.2012 17:49

Balti börside poolt korraldatud auhinnatseremoonial valiti eile 2011. aasta parimaks NASDAQ OMX Balti börsiliikmeks LHV Pank.

Konkursi korraldaja NASDAQ OMX andmetel selgitab Baltic Market Awards lisaks parimatele investorsuhetele välja ka kõige aktiivsema börsi liikme, kelleks saab olla Balti väärtpaberiturgudel kauplev pank või maaklerfirma. Võttes arvesse kauplemisaktiivsust ning osalemist turu elavdamises ja arendamises, kuulutati Baltimaade väärtpaberiturgude aasta liikmeks LHV Pank Eestist.

„Aktsiaturu arendamine on ka börsiliikmete ülesanne. Oleme omalt poolt püüdnud sellele kaasa aidata, korraldades Eestis, Lätis ja Leedus investeerimisalaseid seminare ning tutvustanud Balti börse rahvusvahelistele investoritele Skandinaavias, Kesk- ja Ida-Euroopas ning USA-s. Meil on hea meel, et meie 12-aasta pikkust pingutust on märgatud,“ ütles LHV Panga investeerimispanganduse juht Erki Kert.

NASDAQ OMX Balti parima börsiliikme nimetamisel võetakse arvesse kauplemisaktiivsust (käive, tehingute arv jne) ning seda, kuidas liige on järginud liikmetele kehtestatud kauplemisreegleid. Lisaväärtusena arvestatakse ka seda, kui aktiivselt on hinnatav löönud oma tegevusega kaasa erinevates börside arendusprojektides. NASDAQ OMX annab Baltic Market Awards auhinda välja 2006. aastast.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 omab LHV Pank krediidiasutuse tegevusluba. LHV grupi ettevõtetes töötab kokku üle 130 inimese ja teenindatakse ligi 100 000 klienti. LHV Pank on Balti börside suurim maakler alates 2009. aastast.

 

Lisainfo:
Erki Kert
56 800 458

 

Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon