LHV Trader toob maailma börsid sinu arvutisse ja telefoni - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Trader toob maailma börsid sinu arvutisse ja telefoni

LHV Pank

24.02.2012 09:12

Shutterstock

Tihtilugu avanevad kauplejate jaoks parimad tulu teenimise võimalused ootamatult, sõltudes edasi juba vastava isiku võimest olukorda hinnata ja reageerida. Seepärast eelistatakse kauplemisel vahetut kontakti börsiga, selle asemel, et lülitada valemisse veel maakler, kelle käed-jalad võivad parasjagu teiste klientide orderite täitmisega tööd täis olla. Reaalajas börsiinfo ja kiire tehingukorralduste täitmine pole ainukesed hüved, mida LHV Trader pakub.

Kauplemisplatvorm LHV Trader on esmaklassiline töövahend aktiivsele kauplejale, kes teeb välisbörsidel üle viie tehingu kuus. Traderi vahendatav tööpõld on võrdlemisi mitmekesine, kui peale aktsiate saab kaubelda optsioonide ja futuuridega ning erinevatest maailma börsidest on esindatud USA, Kanada, Saksamaa, Prantsusmaa, Belgia, Holland, Itaalia, Hispaania, Šveits, UK, Hongkong, Jaapan, Lõuna-Korea, Austraalia, Singapur ja Rootsi. Valuutadest on aga kaubeldavad AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, HKD, JPY, MXN, SEK, USD. Ka tehingutasud on võrreldes tavalise väärtpaberikontoga soodsamad. Näiteks USA aktsiate puhul on tehingutasu 0,02 dollarit aktsia kohta, minimaalselt seitse dollarit.

Arvutis saab LHV Traderit jooksutada inglise- ja eestikeelsena ning meie maaklerid on valmis abistama ja vastama tekkinud küsimustele tööpäevadel kella kaheksast hommikul kuni üheteistkümneni õhtul. Enne LHV Traderi keskkonnale ligipääsu saamist on uuel liitunul võimalik käia tasuta erakonsultatsioonil, kus talle tutvustatakse süsteemi põhilisi omadusi ning räägitakse enamlevinud probleemidest ning riskidest. LHV Trader võimaldab koostada ka Eesti oludele vastavaid tehinguaruandeid, mis muudab tulude deklareerimise oluliselt lihtsamaks.

LHV Trader

Tänu nutitelefonide võidukäigule ei pea enam jääma pikkadeks tundideks arvuti taha, et positsiooni jälgida ning sulgeda. LHV Trader töötab ka iOSi, Androidi ja BlackBerry operatsioonisüsteemidel, mis võimaldab edukalt tehinguid teha kas või trollisõidu ajal.

Märtsi lõpuni kestva kampaania raames korraldab LHV mitmeid Traderit tutvustavaid seminare ning pakub võimalust esimese kuu ilma haldustasuta toodet proovida. Juba 27. veebruaril räägime kõigile huvilistele antud kauplemisprogrammist lähemalt veebiseminaris, kuhu saab ennast registreerida siin. Lisaks toimub 28. märtsil kell 18.00 kauplemisprogrammi tutvustus meie Tallinna kliendikontoris. Seminar on tasuta, kuid piiratud kohtade tõttu soovitame registreeruda LHV finantsakadeemia lehel. LHV Traderi kohta saab pikemalt lugeda ja tingimustega tutvuda LHV Panga lehel.

Tähelepanu! Tegemist on finantstootega ning enne selle kasutamist tutvu toote sisuga, tingimustega ning riskidega. Vajadusel konsulteeri LHV finantsnõustajaga.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon