Tasuta seminar optsioonidest alustajatele - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Tasuta seminar optsioonidest alustajatele

LHV Pank

09.03.2012 13:26

Dreamstime

Derivatiive kiputakse kartma peamiselt sellepärast, et nad osutuvad esmapilgul liiga keeruliseks ja kõik, millest mõistus ei taha kohe kinni hakata, jääbki oma šanssi ootama. Optsioone ei tasu peljata, pakkudes head võimalust portfelli tootluse tõstmiseks ja vajadusel ka riskide maandamiseks.

14. märtsil kell 18.00 korraldame LHV Panga kliendikontoris (Tartu mnt 2) seminari, kus selgitame optsiooni mõisteid - alusvara, optsioonipreemia, kasutamishind, aegumiskuupäev. Räägime optsiooni tüüpidest ja vaatleme nende kasutamisvõimalusi ning riski. Vastuse leiame küsimusele, mis mõjutavad optsiooni hinda ja kuidas lugeda optsioonisümboleid? Lahendame optsiooniülesandeid ja süveneme pisut erinevatesse optsioonistrateegiatesse.

Seminar on kõigile tasuta, kuid piiratud kohtade tõttu soovitame end eelnevalt registreerida LHV finantsakadeemia lehel.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon