Tasuta seminar: Esimene tutvus LHV Traderiga - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Tasuta seminar: Esimene tutvus LHV Traderiga

LHV Pank

23.03.2012 11:16

Dreamstime

LHV Trader on ideaalseks abivahendiks neile, kes huvituvad aktsiate, valuutapaaride, optsioonide või futuuridega kauplemisest, kuna programmi kasuks räägivad reaalajas hinnad, kiire tehingute teostamine ja madalad tasud. 28. märtsil demonstreerime kauplemissüsteemi kõigile, kes sooviksid sellega lähemalt tutvust teha.

Kolmapäeval, 28. märtsil kell 18.00 LHV Investeerimiskeskuses (Tartu mnt 2) toimuval seminaril räägime LHV Traderi üldistest võimalustest ning moodulitest (loe LHV Traderist lähemalt siit). Vaatame, kuidas LHV Traderit alla laadida, seadistada, salvestada seaded serverisse, taastada kadunud kauplemisaknaid ning programmi probleemideta töös hoida. Lisaks teeme juttu erinevatest orderi tüüpidest ja kehtivustest, käime üle nendega kaasnevad võimalused ja riskid. Veel näitame reaalajas tehingute tegemist ja seda, kuidas konto seisu jälgida. Kordamisele tulevad ka päevakaupleja reegleid.

Seminar on kõigile tasuta, kuid piiratud kohtade tõttu soovitame end eelnevalt registreerida LHV finantsakadeemia lehel.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon