LHV Pank väljastas kahe esimese nädalaga 1000 Partner Krediitkaarti - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank väljastas kahe esimese nädalaga 1000 Partner Krediitkaarti

LHV Pank

25.05.2012 09:44

Kaubamajaga ühistöös valminud krediitkaart koos boonusprogrammiga on startinud edukalt, sest pakub tarbijale lisaväärtust, mida ei paku ükski teine pangakaart Eestis.

“Selle aasta esimene suurem projekt, LHV Partner Krediitkaart on hästi käivitunud ja tänaseks oleme väljastanud juba esimesed 1000 kaarti,” ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Nii kasulikku boonusprogrammi ei suuda täna Eestis pakkuda ükski pank iseseisvalt, see on võimalik ainult koostöös mõne suurema jaekaupmehega. Kuna LHV Partner Krediitkaarti saab kuni 40 päeva intressivabalt kasutada, on see ka sobilik maksevahend kõikideks igapäevaostudeks, sest regulaarsel kasutamisel ei too kaasa mingeid lisakulusid. Sain ka ise oma rahakotis ruumi juurde, sest nüüd on Partnerkaart ja pangakaart ühes, mitte enam eraldi,” lisas Kilu.

Makstes LHV Partner Krediitkaardiga Tallinna Kaubamaja grupi kauplustes kogub klient ostuboonust 2% ostu maksumusest, mida on võimalik hiljem kasutada ostude eest tasumisel. Krediitkaardile kehtivad ka kõik Partnerkaardi soodustused. Tegemist on rahvusvahelise krediitkaardiga, millega saab maksta kõikjal. LHV Pank ja Tallinna Kaubamaja alustasid ühise uue krediitkaardi väljaandmisega 10. mail. Rohkem infot kaardi kohta siit.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 on LHV Pangal krediidiasutuse tegevusluba. LHV kontserni ettevõtetes töötab kokku ligi 160 inimest ja neis teenindatakse enam kui 130 000 klienti.

 

Andres Kask

LHV turundus- ja meediasuhete juht

5680 2607




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon