LHV pangakaardiga makstes saab nüüd võita auto - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV pangakaardiga makstes saab nüüd võita auto

LHV

20.06.2012 17:12

LHV alustab tänasest kampaaniat, mis kestab pool aastat ja on mõeldud eelkõige neile, kes on endale rahakotti juba soetanud mõne LHV pangakaardi. Kõikide 20. juunist kuni 20. detsembrini mõne LHV pangakaardiga vähemalt 50 makset teinute vahel loositakse välja uus KIA cee’d.

Loosis osalevad kõik LHV kaardid. Lisaks autole paneb LHV Pank välja ka vaheauhinnad, mille loosimine toimub 31.08.2012. ja kus osalevad kõik 30.08.2012 seisuga vähemalt 20 makset teinud pangakaartide omanikud, kelle vahel loositakse välja kolm sülearvutit Apple Macbook Air ja kolm Nikon`i fotoaparaati. Võitjate nimed avalikustatakse 1. septembril Finantsportaalis, LHV Facebooki ja Twitteri fännilehel ja võitjatega võetakse ühendust ka telefoni teel. Sama ka auto võitjast teavitamisel. Kampaanias osalemiseks ei ole tarvis eelnevalt registreerida, piisab ainult kaardiga vähemalt 50 makse tegemisest, mille üle saate arvestust pidada oma internetipangas. Kampaania auhinda ei saa välja võtta rahas, kuid auhind kuulub alates selle üleandmisest täies ulatuses võitjale. Jaaniostud soovitame sel korral kindlasti teha juba mõne meie pangakaardiga!

Täpsemalt kampaaniast saab lugeda: www.lhv.ee/kia ning vajadusel konsulteerige ka meie asjatundjaga.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon