LHV Pank avas pangalingi teenuse - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank avas pangalingi teenuse

LHV Pank

03.08.2012 10:34

Alates augustist on LHV Panga klientidel internetis oste tehes võimalik maksta pangalingi abil. Uus teenus teeb elu mugavamaks eelkõige neil panga klientidel, kes kasutavad toodete ja teenuste ostmiseks internetti keskmisest tihedamini. Pangalink avardab ka interneti kaudu kauplevate ettevõtjate võimalusi.

„Tegemist on olulise jaepanganduse teenuse valmimisega, mis oli vajalik nii meie era- kui ka äriklientidele. Oleme nüüd pangalingiga liitumiseks avatud kõikidele kaupmeestele internetis maksete vastuvõtmiseks ja kõikidele ettevõtetele või riigiasutustele kasutajate tuvastamiseks läbi internetipanga,“ ütles LHV Panga äriarenduse juht Pirjo Vanem.

Pangalingi abil jõuavad klientide maksed kaupmeeste kontodele kiiresti ja turvaliselt. LHV Panga klientide elu muutub uue teenuse abil oluliselt lihtsamaks, sest näiteks piletite või kauba eest internetis maksmisel saab nüüd kasutada ka LHV pangalinki.

Pikem LHV pangalingi tutvustus kodulehel asub siin.

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 on LHV Pangal krediidiasutuse tegevusluba. LHV kontserni ettevõtetes töötab kokku ligi 160 inimest ja neis teenindatakse enam kui 130 000 klienti.

Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607

 

Lisainfo:

Pirjo Vanem
LHV Panga äriarenduse juht
680 0433




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon