Esimesed sammud investeerimises - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Esimesed sammud investeerimises

LHV Pank

17.09.2012 08:55

Shutterstock

Eduka investeerimise oluliseks alustalaks on teadmised. Lehest meelde jäänud uudislõik või CNBC kanalist kuuldud soovitus ei tohiks olla ainsaks põhjuseks otsuste tegemisel. See saab olla vaid üks paljudest sisenditest, mille baasil tehakse lõplik järeldus, ent selleni jõudmiseks tuleb õppida seda maailma hästi tundma.

Käesoleva nädala teisipäeval korraldab LHV Pank Tallinna kontoris (Tartu mnt 2) kell 18.00 Investeerimiskooli raames esimese seminari „Investeerimise ABC“, kus anname vastuse paljudele olulistele küsimustele. Miks peab ennast investeerimisega üldse vaevama? Mida raha paigutamine endast kujutab? Kuidas see käib ning kust alustada?

Seminari tasu on 10 eurot, kuid Investeerimiskooli raames toimub käesoleval sügisel kokku neli seminari ning kõigil osalemiseks on võimalik soetada ka üldine pääse 20 euro eest.

Osalemise korral palume piiratud kohtade tõttu eelnevalt registreeruda, mida saab teha siin.

Antud teemal korraldame 20. septembril kell 16.00 ka veebiseminari ning seal on kõikidele LHV klientidele osalemine tasuta. Veebiseminari saab jälgida mugavalt oma arvuti tagant, ent siingi palume eelnevalt ennast kirja panna (link).

Mõlemat seminari viib läbi LHV analüütik Erko Rebane.

Kohtumiseni seminaridel!




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon