LHV Pank alustas liisingu pakkumist - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

LHV Pank alustas liisingu pakkumist

LHV Pank

18.09.2012 09:12

LHV Pank hakkas käesolevast nädalast pakkuma sõiduki liisingut eraisikutele ja ettevõtetele. Tulevikus laieneb liisingu pakkumine ka kommertssõidukitele ning seadmetele. Valikus on erinevad finantseerimisteenused, mis võimaldavad sõiduki kasutamist või väljaostmise ajatamist kuni 6 aastasele perioodile. Klientidel on võimalik vormistada ka sõiduki kindlustused panga kaudu, tasudes kindlustuste eest koos liisingu kuumaksetega. LHV liisingut saab taotleda pangakontoris, LHV kodulehel ning mitmete automüüjate juures.

„LHV Panga selle aasta prioriteet on laiendada eraisikutele mõeldud krediiditoodete valikut. Liising on väga oluline osa sellest plaanist,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. „Meie edu võtmeks saab olema konkurentidest kiirem otsustamine ja lihtsus asjaajamisel,“ lisas Kilu.

LHV liisingu juhina töötab alates märtsist Erki Link, kes omab pikaajalist töökogemust liisingu valdkonnas ja on varasemalt juhtinud Sampo liisingut.

Loe lähemalt LHV liisingu kohta www.lhv.ee/liising

1999. aastal loodud ja Eesti kapitalil põhinev LHV Pank tegutseb Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Alates 6. maist 2009 omab LHV Pank krediidiasutuse tegevusluba. LHV grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 160 inimest ja teenindatakse enam kui 130 000 klienti.

Lisainfo:
Erki Link
LHV liisingu osakonna juht
680 2767

Andres Kask
LHV turundus- ja meediasuhete juht
5680 2607




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon