Levinud vead investeerimisel - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Levinud vead investeerimisel

LHV Pank

08.10.2012 14:44

Dreamstime

Investeerimine avab palju uksi, kuid seejuures tuleb mõista, et tulu teenimine eeldab ka teatud riskide võtmist. Edu selles maailmas aitab tagada oskus riske minimeerida. LHV Investeerimiskooli teine seminar aitab selgeks teha, millised on enamlevinud vead, enne kui neid ise tehakse.

Alati on targem õppida olukordadest, kus keegi teine on reha otsa astunud, selle asemel, et ise seda omal nahal tunda. LHV maakler Nelli Janson aitab selgeks teha vead, millest on kerge rääkida, kuid mida on väga raske vältida. Seminaril antakse vastus paljudele küsimustele: Kuidas vigade tunnistamine aitab vähendada kahjumeid? Mis on stopp orderid? Kuidas toimida suurte kahjumite korral? Millised on nn algajate vead? Kuidas vigu vältida?

Seminar on tasuline ning toimub 9. oktoobril kell 18.00 LHV Panga kliendikontoris (Tartu mnt 2, Tallinn). Suunatud on see neile, kes teevad esimesi samme investeerimismaailmas. Osalemine maksab 10 eurot ning tasuda saab nii kohapeal kui ka ülekandega AS LHV Pank arvele 777000304644 (selgitusse kirjutage osaleja nimi). Piiratud kohtade tõttu palume eelnevalt registreeruda, mida saab teha LHV Finantsakadeemia lehel.

Sama seminar toimub lühemal kujul ka veebi vahendusel 11. oktoobril kell 16.00. Osavõtt veebiseminarist on LHV klientidele tasuta, kuid eeldab eelnevat registreerumist.

Kohtumiseni seminaril.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon