Seminar: aktsiate analüüsi alused - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Seminar: aktsiate analüüsi alused

LHV Pank

22.10.2012 08:51

Dreamstime

Selleks, et aktsiate valik kujuneks investori jaoks pikas perspektiivis võimalikult tulusaks, tuleb eelnevalt mõista, millega ettevõte tegeleb, kuidas on tal minevikus läinud, kes on tema konkurendid, mis tagab firma edu tulevikus ja milline on aktsia õiglane väärtus.

23. oktoobril käsitleme kell 18.00 LHV Panga Tallinna kliendikontoris toimuval seminaril investeerimise ühte olulist nurgakivi ehk fundamentaalset analüüsi. Alustame algusest ning räägime lahti tähtsamad kasumiaruande, bilansi ja rahavoogude aruande osad. Vaatame finantstulemuste muutuste trende ning arvutame näitajaid ettevõtete näidete põhjal. Heidame pilgu ka lihtsamatele aktsiahinnast sõltuvatele suhtarvudele ja läbi nende ettevõtte väärtuse leidmisele.

Seminar on mõeldud algajatele, kes alles alustavad fundamentaalse analüüsi tundmaõppimisega. Osalemistasu on 10 eurot ning maksta on võimalik nii kohapeal kui ka ülekandega AS LHV Pank arvele 777000304644 (selgitusse kirjutage osaleja nimi). Piiratud kohtade tõttu soovitame end eelnevalt registreerida LHV Finantsakadeemia lehel.

Sama seminar toimub lühemal kujul ka veebi vahendusel 25. oktoobril kell 16.00. Osavõtt veebiseminarist on LHV klientidele tasuta, kuid eeldab eelnevat registreerumist (link).

Esineb vanemanalüütik Kristo Oidermaa.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon