Veebiseminaride nädal - Artiklid - Uudised - LHV finantsportaal

Veebiseminaride nädal

LHV Pank

02.11.2012 09:28

5. novembril algab järjekordne veebiseminaride nädal, mille raames õpetame, kuidas teha oma esimest aktsiatehingut, selgitame lähemalt tehnilise analüüsi olemust ja räägime olulisematest detailidest, kui kaubelda USA väärtpaberiturgudel. Sinna sekka mahub ülevaade börsidest nii Baltikumis kui mujal maailmas.

Tasuta veebiseminare on võimalik jälgida oma isikliku arvuti tagant, kuid osavõtuks peab olema LHV klient ning eelnevalt tuleb registreerida alltoodud linkide vahendusel, kuna kohtade arv on piiratud ning enne veebiseminari saadetakse meiliaadressile vajalik veebiaadress.

Seminaride kava:

Esmaspäev, 5. november -  Kuidas teha oma esimene aktsiatehing? LHV maaklertegevuse juht Alo Vallikivi räägib, millist infot on vaja aktsiatehingu tegemiseks  ning kuidas on abiks LHV Finantsportaal ja virtuaalkonto oma võimalustega.

Teisipäev, 6. november - Novembrikuu vaade. Seminaril  käsitletakse olulisemaid arenguid ning uudised nii kohalikul aktsiaturul kui ka maailmabörsidel.

Kolmapäev, 7. november – USA turuseminar. LHV maakler Nelli Janson tutvustab USA väärtpaberiturgu, tuues välja selle eripärad ning võimalused.

Neljapäev, 8. november – Tehniline analüüs. LHV panga maakler Risto Sverdlik selgitab, mida kujutab endast tehniline analüüs ja kuidas käib selle põhjal aktsiate ja muude finantsinstrumentide ost/müük.

Kohtumiseni seminaril.




Kommentaare ei ole

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon